Steam Çöktü mü?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hesap vitrinleri kapatılmış, envanterler gizliye çekilmiş.

4-5 ay önce bende çaldırmıştım bir tane link yüzünden o yüzden bir korku geldi.

Yaklaşık 2 hafta önce YouTube'dan video izliyordum. Birden Steam'den arkadaşlık isteği geldi. Kabul ettim kabul ettiğim saniye bana mesaj yolladı. İngilizce yazıyordu. Envanterimdeki 3 dolarlık USP-S Cortex skinine karşılık 16 dolar verebileceğini söyledi. Çünkü aşınmışlık derecesi inanılmaz nadirmiş falan. İşin komik tarafı da skin görevde kullanılmış yani nesi nadir bunun. Bana bir link gönderdi bende direk engelleyip sildim arkadaşlıktan dikkat etmek lazım bu konulara

Bu Steam çökme işi de iyice yalancı çobana döndü. Konu başlığını görünce bir an Salıyı Çarşambaya bağlayan gecede olduğumuzu düşündüm de bugün günlerden Cuma ve evet, çöktü. Girmiyor.
Aynı şekilde ben de. Ama bügün cumaymış. Şaşırdım. Tam da GTA 5'e Script yazıyordum :D

Yaklaşık 2 hafta önce YouTube'dan video izliyordum. Birden Steam'den arkadaşlık isteği geldi. Kabul ettim kabul ettiğim saniye bana mesaj yolladı. İngilizce yazıyordu. Envanterimdeki 3 dolarlık USP-S Cortex skinine karşılık 16 dolar verebileceğini söyledi. Çünkü aşınmışlık derecesi inanılmaz nadirmiş falan. İşin komik tarafı da skin görevde kullanılmış yani nesi nadir bunun. Bana bir link gönderdi bende direk engelleyip sildim arkadaşlıktan dikkat etmek lazım bu konulara.

Bende sabah sersemliğiyle açtım normalde asla açmam. Allah'tan Steam'dan aldığım oyunun makbuzu vardı elimde geri aldım 1 gün içerisinde hesabı.

Bana 3 dolarlık geldi satacaktım baktım sunucular çöktü :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı