Çözüldü sistemini biri bana anlatabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba iyi günler. Şimdi bu forumda takılma sebebim belli bir düzenin olması ve koyu modun olması, forum gözümü yormuyor. Biraz önce bir konuda üyeye yardımda bulundum, üye de çözüldü olarak işaretlemiş kabak gibi buton var orada görünüyor.
Daha sonra bir baktım çözümler gene 2 görünüyor. Meğer konudakini yöneticiler geri almış. Tamam da moderatörler kendilerine şıp diye çözüldüyü yapıştırıyor, ben gayet sorulara cevap vermeme rağmen geri alınıyor. O buton niye orada o zaman?
Bildirim atıyorum "çözüm gerektiren bir konu değil o yüzden" deniyor. Şu konuyu bari onaylayın üyelerin düşüncelerini almak istiyorum yoksa bırakacağım burayı sıktı artık.
Konu da bu:

Son düzenleyen: Moderatör:
O açılan konu çözüm verilecek bir konu değil. Üyelerin fikirlerini almak için açılmış bir konu ve kısacası bir öneri konusu. Öneri konularına zaten çözüm verilmiyor.
Orada kimisi Linux kur der, kimisi Windows, bu bir kişisel görüştür, çözüm verilmez.

Tamam da moderatörler kendilerine şıp diye çözüldüyü yapıştırıyor.

Şu algıdan da çıkın artık, böyle bir şey yok. Konu çözüldüyse çözülmüştür bu kadar, çözen kişi de çözümünü alır. Bunu suistimal eden bir moderatör görüyorsanız raporlayabilirsiniz, geçmişte bununla alakalı çok işlem yapıldı.

O açılan konu çözüm verilecek bir konu değil. Üyelerin fikirlerini almak için açılmış bir konu ve kısacası bir öneri konusu. Öneri konularına zaten çözüm verilmiyor.
Orada kimisi Linux kur der, kimisi Windows, bu bir kişisel görüştür, çözüm verilmez.

Şu algıdan da çıkın artık, böyle bir şey yok. Konu çözüldüyse çözülmüştür bu kadar, çözen kişi de çözümünü alır. Bunu suistimal eden bir moderatör görüyorsanız raporlayabilirsiniz, geçmişte bununla alakalı çok işlem yapıldı.
Peki, konuyu kilitleyebilirsiniz. Şu gülenleri de bir göz ardı edelim iyi akşamlar. :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı