Çoğu Kadın Neden Çocuk Yapmak İstiyor?

Düşüncesizlikten ve keyfiye yapıldığı için öyle oluyor genelde. Maddi durumunu bilen ve kendini bilen aileler yarını düşünerek hareket ederler.

Hocam burası cevaplarını bulacağın doğru yer değil sanırım. Böyle konulara meraklıysan araştırabileceğin farklı yerlere yönelmeni tavsiye ederim.

Sanırım öyle yapmam daha iyi olacak... Tavsiyen için teşekkürler.
Ben farklı bir konuda soru soran Fatih arkadaşım için yazmıştım ama konu dışı yorumlar kaldırılmış zaten.

Son düzenleme:
Maalesef, her şey yetiştirmekle olmuyor... O çocuğun da kendi hür iradesi var...

Ne kadar iyi yetiştirirsen yetiştir, ilerde ne olacağını bilemezsin. İşte bu yüzden çocuk yapmak büyük bir sorumluluk.
Yapmak isterse yapar işte. Bu çocuk olmamış diye sokağa atacak halleri yok.

Sizin bahsettiğiniz bekaret konusunu duymamıştım, yani olmasa bile bunu yapıyorlar ki internette zibilyon tane şu güne denk getiririm anlamaz vs yorumları var. Karşıma 'ecişim bücüşüm şapşikom' diyen birileri çıktığı sürece tek tabancayım sanırım

Ekonomi ve dünya yüzünden özellikle ülkemizde Bu kötü ülkeye çocuk getilmez ileride din kölesi olarak kullanırlar diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…