Çoğunluğun katılmayacağı bir düşünceniz var mı?

Siz de benimkileri anlayacak kadar düşünme yetisi geliştirebilirsiniz umarım, toplum huzuru için verdiğiniz öneri kaos ateşleyicisi ve evrensel insanlık değerlerinin dışında.
Senin mi :D ChatGPT demek istedin sanırım. ChatGPT'nin söylediği herşeyi cevapladım, karşı fikri yeterince iyi anladığımı düşünüyorum.

Bana inanmayanı sonsuza kadar ateşlerde yakarım diyen yaratıcının kafa kesen inananlarına saygı duymuyorum ya, gerçekten evrensel insanlık değerlerini fena çiğnedim ha. Umarım kalpleri çok kırılmamıştır.

Senin mi :D ChatGPT demek istedin sanırım. ChatGPT'nin söylediği herşeyi cevapladım, yeterince iyi anladığımı düşünüyorum.
ChatGPT'nin satırları belli, benimkiler de ayrı olarak duruyor : ) Yazılarınızın yarısını anlamamaya devam ediyorum bu arada, siz gibisini görmedim çünkü. Toplum huzuru için hakaret özgürlüğü isteyen bir zekâ eşsiz bir şey : )

Ama pardon, destekçileriniz de vardı değil mi : ) Hepiniz eşsizsiniz : )

ChatGPT'nin satırları belli, benimkiler de ayrı olarak duruyor : ) Yazılarınızın yarısını anlamamaya devam ediyorum bu arada, siz gibisini görmedim çünkü. Toplum huzuru için hakaret özgürlüğü isteyen bir zekâ eşsiz bir şey : )

ChatGPT siz ayırmadan hepsini cevapladım, birkaç kitap okuyup anlama becerisi kazanıp tekrar okuyun dediğim herşeyi anlarsınız. Hepsi Türkçe kelimeler kullanarak yazılmış Türkçe cümleler. Toplum huzuru için istediğimi falan söylemedim, hatta cahil toplumun huzuru bayağı bir bozulur ama medeniyetlerin gelişmesi için huzurlarını biraz bozmaları gerekebiliyor.

Destekçilerim yok, ama insanlar başka insanların fikirlerini okuyup hak verme özelliğine sahiptirler. Dediğim gibi bir iki kitap okuyun o özellik sizde bile ortaya çıkabilir.

İnandığın şeye göre bu değerlerine hakaret eden bir kişinin cezasını inandığın ilahi güç vermiyor mu? Bu durumda sen bu değerlere inanıyorsan cezasını inandığın gücün vereceğini bilirsin, bu yüzden rahatsız olmazsın. İnanmıyorsan da zaten rahatsız olmazsın. Bu kadar basit.

ChatGPT siz ayırmadan hepsini cevapladım, birkaç kitap okuyup anlama becerisi kazanıp tekrar okuyun dediğim herşeyi anlarsınız. Hepsi Türkçe kelimeler kullanarak yazılmış Türkçe cümleler. Toplum huzuru için istediğimi falan söylemedim, hatta cahil toplumun huzuru bayağı bir bozulur ama medeniyetlerin gelişmesi için huzurlarını biraz bozmaları gerekebiliyor.

Destekçilerim yok, ama insanlar başka insanların fikirlerini okuyup hak verme özelliğine sahiptirler. Dediğim gibi bir iki kitap okuyun o özellik sizde bile ortaya çıkabilir.
Kusuruma bakmayın, bu geniş düşünceleri anlayamıyorum. Hedeflerinizde başarılar dilerim, umarım bir gün istediğiniz şeyi yaparsınız ve huzur neye benziyor görürsünüz.
İnandığın şeye göre bu değerlerine hakaret eden bir kişinin cezasını inandığın ilahi güç vermiyor mu? Bu durumda sen bu değerlere inanıyorsan cezasını inandığın gücün vereceğini bilirsin, bu yüzden rahatsız olmazsın. İnanmıyorsan da zaten rahatsız olmazsın. Bu kadar basit.
Hepimizi size karşı olgun sabır abideleri haline getirmeye çalışırken, siz de hakaret etmenin keyfini süreceksiniz değil mi?

Dilerim sizin istekleriniz de bir gün gerçek olur. Ardınca huzur mu bulursunuz, başka şey mi; kendiniz deneyimlersiniz...

Hepimizi size karşı olgun sabır abideleri haline getirmeye çalışırken, siz de hakaret etmenin keyfini süreceksiniz değil mi?

Dilerim sizin istekleriniz de bir gün gerçek olur. Ardınca huzur mu bulursunuz, başka şey mi; kendiniz deneyimlersiniz...
Senin inancın doğruysa gayet iyi bir anlaşma değil mi? Dünyada biz hakaret etmenin keyfini sürüp siz sabır abideleri şeklinde takılırken öldükten sonra biz sonsuza kadar yanacağız siz de sonsuza kadar keyif yapıp yatacaksınız.

Bu olayı kendi açından kötü bir anlaşma şeklinde lanse etmen için yukarıda da dediğim gibi; inancının epey bir kırılgan olması gerekiyor. Kafanda "ya benim inancım doğru değilse de ben bunlara boşuna katlanıyorsam" düşüncesi olmasaydı biz hakaretler ederken sen mutlulukla sabır abidesi olmaya devam ederdin.

İnandığın dinin senden istediği bu değil mi zaten? Dünya bir testtir, alay edenler cezasını çekecektir, sabır en önemli erdemdir tarzı bir sürü ayet var kutsal kitabında.

Bu forumdaki çoğu kişi utangaç, asosyal kişiliğe sahip. Dolayısıyla bu forumdaki çoğu kişi insanlarla konuşmayı bilmediğinden tartışmaya girmeniz epey gereksiz.

Kesinlikle. Bunu fark etmemle beraber forumda çoğunlukla okur olarak bulunuyorum. Büyük çoğunluğu tartışmaya değmez.

Senin inancın doğruysa gayet iyi bir anlaşma değil mi? Dünyada biz hakaret etmenin keyfini sürüp siz sabır abideleri şeklinde takılırken öldükten sonra biz sonsuza kadar yanacağız siz de sonsuza kadar keyif yapıp yatacaksınız.

Bu olayı kendi açından kötü bir anlaşma şeklinde lanse etmen için yukarıda da dediğim gibi; inancının epey bir kırılgan olması gerekiyor. Kafanda "ya benim inancım doğru değilse de ben bunlara boşuna katlanıyorsam" düşüncesi olmasaydı biz hakaretler ederken sen mutlulukla sabır abidesi olmaya devam ederdin.
Siz bunu bireysel bir durum olarak değil, toplumun düzenini değiştirecek bir şekilde önermektesiniz; "suç olmaktan çıkarılsın" ne demek?

Benim dinime yüzüme karşı saygısızlık eden çok gördüm, ancak sorun yok, dediğiniz şekilde yapıyorum zaten. Ancak sizin dediğiniz hukuğun değiştirilmesi önerisi. Tüm toplumu karşı karşıya getirecek bir öneri ve siz bu öneriyi "toplum düzeni için" önermektesiniz. Anlamadığınız şey: ben ahiret için değil, bu toplumdaki huzur için karşı çıkıyorum bu dediğinize.

Gerçi ne diye uğraşıyorsam, sizi onaylayacak bir grup haricinde kimseyi toplayıp da bu hedefinizi gerşekleştiremezsiniz. Hayallerinizi bozmayayım.

İnandığın dinin senden istediği bu değil mi zaten? Dünya bir testtir, alay edenler cezasını çekecektir, sabır en önemli erdemdir tarzı bir sürü ayet var kutsal kitabında.
Yukarıdaki cevabımdan ilgili kısmı okuyabilirsiniz, ben toplum düzeni adına karşı çıkıyorum buna.

Kısaca gelin, yüzüme karşı istediğinizi söyleyin dinim için, umurumda olmaz. Ama sizler yasalarla oynarsanız, bunun toplumdaki yansımalarını görürsünüz. Herkes her zaman sabırlı değildir, olacakları tahmin etmeye çalışın biraz.

Yukarıdaki cevabımdan ilgili kısmı okuyabilirsiniz, ben toplum düzeni adına karşı çıkıyorum buna.
Toplumda bu dediğimiz yok mu şu anda sence? Ülkenin yarısı hoşgörü dinine inanıp İslam’ı aşağılattırmayan, ama iş Hristiyanlığa, Yahudiliğe, Ateistliğe, Agnostikliğe veya başka bir şeye geldiğinde aşağılayanları destekleyen, hatta bir de kendisi hakaret eden elemanlarla dolu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı