Coil whine çözüm yolları

Katılım
16 Şubat 2019
Mesajlar
361
Çözümler
3
Yer
Eskisehir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhaba,

Artık bütün bana önerdiğiniz çözüm yollarını denedim. Eski konularda arayabilirsiniz. 3 kere ekran kartımı değiştirdim. 3'ünde de ilk günden coil whine başladı. Ben bu sorunun ekran kartından kaynaklandığını düşünmüyorum. Bu sorunu PSU mu çıkarıyor dersiniz? Bu konularda bilgili arkadaşlar beni aydınlatabilir mi? Sizce yeni bir PSU alırsam bu sorun ne kadar çözülebilir? Şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Artık bıktım bu sorundan...
 
Şöyle bir şey var, ilk aldığım ekran kartı olan RX560'ın ek güç girişi yoktu. PSU ya bağlı değildi. Onda Coil Whine sesi yoktu. Ek güç girişi kullandığım kartların hepsinde CW çıktı. Buna ne demeli?

Benim kartımda da var çok takmıyorum sesi ilk başta rahatsız ediyordu fakat uğraşmak istemediğimden servise götürmüyorum.
 
Artı -1 Eksi
Benim kartımda da var çok takmıyorum sesi ilk başta rahatsız ediyordu fakat uğraşmak istemediğimden servise götürmüyorum.
Ama kart bir değişik çalışıyor. Eskiden Forza Horizon oynarken hiç ses çıkmıyordu. Artık 60 FPS de de ses çıkıyor.
Parçalarımı belirtmedim. CX650 Corsair PSU, RTX 2060 Dual ekran kartı.
Yardımcı olabilecek kimse var mı?
 
Pollux 3T-10 sistemini aldım Game garaj sitesinden. Dün coil whine sesi duydum tam olarak nerden geldiğini pek anlamadım. İade etmelimiyim 11 gün civarı olmuştur alalı 2 sene garantili.
Çok uğraşmak istemiyorum aslında her kartta vardır bu sorun.
 
Artı -1 Eksi

Geri
Yukarı