İ İ5 2500K Kilopat Katılım 23 Ocak 2018 Mesajlar 184 16 Mart 2020 #1 ASUS Dual RX580 4 GB ekran kartı var. Ratty catty oynarken fark ettim, cızırtının ekran kartından geldiğini oyuna giriyorum cızırtı var kapatıyorum alt F4 çekiyorum cızırtı gidiyor. Garantiye girer mi? Para iadesi yaparlar mı? Paras iadesi yaparlarsa GTX1660S almayı düşünüyorum. İyi günler. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mart 2020
ASUS Dual RX580 4 GB ekran kartı var. Ratty catty oynarken fark ettim, cızırtının ekran kartından geldiğini oyuna giriyorum cızırtı var kapatıyorum alt F4 çekiyorum cızırtı gidiyor. Garantiye girer mi? Para iadesi yaparlar mı? Paras iadesi yaparlarsa GTX1660S almayı düşünüyorum. İyi günler.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.292 Makaleler 110 Çözümler 121 16 Mart 2020 #2 Marka olarak düşünürsek, kullanıcı memnuniyeti açısından, garanti kapsamına sokabilirler. Ama Türkiye'deki ASUS ve MSI servisleri kabul etmiyor. Gerçi onlar hiçbir şeyi kabul etmiyor... Artı 0 Eksi
Marka olarak düşünürsek, kullanıcı memnuniyeti açısından, garanti kapsamına sokabilirler. Ama Türkiye'deki ASUS ve MSI servisleri kabul etmiyor. Gerçi onlar hiçbir şeyi kabul etmiyor...
KS KS İ İ5 2500K Kilopat Katılım 23 Ocak 2018 Mesajlar 184 16 Mart 2020 #3 O zaman 2. elden kaç tl olur? SideWinder dedi: Marka olarak düşünürsek, kullanıcı memnuniyeti açısından, garanti kapsamına sokabilirler. Ama Türkiye'deki ASUS ve MSI servisleri kabul etmiyor. Gerçi onlar hiçbir şeyi kabul etmiyor... Genişletmek için tıkla... Tüketici heyete başvursam belki kabul ederler mi? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mart 2020 Artı 0 Eksi
O zaman 2. elden kaç tl olur? SideWinder dedi: Marka olarak düşünürsek, kullanıcı memnuniyeti açısından, garanti kapsamına sokabilirler. Ama Türkiye'deki ASUS ve MSI servisleri kabul etmiyor. Gerçi onlar hiçbir şeyi kabul etmiyor... Genişletmek için tıkla... Tüketici heyete başvursam belki kabul ederler mi?