Coil whine olan ikinci el RX 6800 XT sistem alınır mı?

Aslında sıfır alsam da bu sorunla karsılasma ihtimalim var yanı.
Yani evet de 6800 XT'yi sıfır almaya kalkışmayın sakın. "Sıfır" ilanlar genelde elde kalmış iade edilmiş ayıplı ürünler çünkü.

Fiyat nasıl sizce alınabılır mı yada baska karta bakmak mantıklı olur mu?
Fiyatı düşürtsen fena olmaz, parça parça piyasasında hesaplamak isterdim de çip krizi olduğundan RAM ve SSD fiyatları çok sapıttı. Ancak ortalama ikinci el bir 6800 XT'nin 12.000 TL, 5600'ün 3500 desek oradan hesaplayın.

Yok herhangi bir aldıgım yenı model karttan bahsediyorum.
O fiyata anca RTX 4060, RX 7600, Arc B580 falan geliyor diye biliyorum. Belki indirimde bulunursa da RTX 5050. Bu kartlar giriş seviyesi olduğundan, az güç tükettiklerinden Cw riski daha az. Ama Cw donanımı etkileyen bir şey değil, sadece ses yapıyor.

Fiyatı düşürtsen fena olmaz, parça parça piyasasında hesaplamak isterdim de çip krizi olduğundan RAM ve SSD fiyatları çok sapıttı. Ancak ortalama ikinci el bir 6800 XT'nin 12.000 TL, 5600'ün 3500 desek oradan hesaplayın.

O fiyata anca RTX 4060, RX 7600, Arc B580 falan geliyor diye biliyorum. Belki indirimde bulunursa da RTX 5050. bu kartlar giriş seviyesi olduğundan, az güç tükettiklerinden cw riski daha az. Ama cw donanımı etkileyen bir şey değil, sadece ses yapıyor.

Bu ses PC bostayken de cıkar mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı