Ömer55seven
Hectopat
Arkadaşlar 22 bin TL'ye 2. el 6800 XT, R5 5600 sistem almak mantıklı mıdır? Cw sesi sorun yaratır mı?
Cw çoğu üst model kartta var, eğer aşırı fazla fark edilir değilse alınabilir.
fıyat nasıl sizce alınabılır mı yada baska karta bakmak mantıklı olur muCw çoğu üst model kartta var, eğer aşırı fazla farkedilir değilse alınabilir.
Yani evet de 6800 XT'yi sıfır almaya kalkışmayın sakın. "Sıfır" ilanlar genelde elde kalmış iade edilmiş ayıplı ürünler çünkü.Aslında sıfır alsam da bu sorunla karsılasma ihtimalim var yanı.
yok herhangı bır aldıgım yenı model karttan bahsedıyorumYani evet de 6800 XT'yi sıfır almaya kalkışmayın sakın. "Sıfır" ilanlar genelde elde kalmış iade edilmiş ayıplı ürünler çünkü.
Fiyatı düşürtsen fena olmaz, parça parça piyasasında hesaplamak isterdim de çip krizi olduğundan RAM ve SSD fiyatları çok sapıttı. Ancak ortalama ikinci el bir 6800 XT'nin 12.000 TL, 5600'ün 3500 desek oradan hesaplayın.Fiyat nasıl sizce alınabılır mı yada baska karta bakmak mantıklı olur mu?
O fiyata anca RTX 4060, RX 7600, Arc B580 falan geliyor diye biliyorum. Belki indirimde bulunursa da RTX 5050. Bu kartlar giriş seviyesi olduğundan, az güç tükettiklerinden Cw riski daha az. Ama Cw donanımı etkileyen bir şey değil, sadece ses yapıyor.Yok herhangi bir aldıgım yenı model karttan bahsediyorum.
Fiyatı düşürtsen fena olmaz, parça parça piyasasında hesaplamak isterdim de çip krizi olduğundan RAM ve SSD fiyatları çok sapıttı. Ancak ortalama ikinci el bir 6800 XT'nin 12.000 TL, 5600'ün 3500 desek oradan hesaplayın.
O fiyata anca RTX 4060, RX 7600, Arc B580 falan geliyor diye biliyorum. Belki indirimde bulunursa da RTX 5050. bu kartlar giriş seviyesi olduğundan, az güç tükettiklerinden cw riski daha az. Ama cw donanımı etkileyen bir şey değil, sadece ses yapıyor.
Kasaya kulağınızı iyice dayamadan duyamayacağınız bir sesi olabilir. Ama oyun oynarken çıkan ses kadar fazlaysa o zaman sizin sese olan hassasiyetinize bağlı olarak alınabilir. Tabi bu yorumu performansında bir problem olmadığını varsayarak yapıyorum.Bu ses PC bostayken de cıkar mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.