Çok aşık oldum

Eşref Bey

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Selam. Bugün Diyarbakır'ın büyük bir AVM'sine gittim. Yarın da yola çıkacağım için gözlük, dergi vs. almaya gitmiştim. Yemeğimi yedikten sonra D&R'a geçtim. Çizgi roman bakarken gözüme bir kız takıldı. Sarı saçlı dünyalar güzeli bir kız. Çizgi roman ve tarih bölümü yan yana. Yani duvara monte edilmiş raflarda tarih ve hemen önünde çizgi roman ve mizah kategorisi var. Ben orada Justice League çizgi romanlarımı alırken bir yandan kızı kesiyordum. Kız tarih bölümünde kitapları inceliyor, arkalarını okuyordu. Size anlatamam ama nasıl bir güzellik olduğunu. Anlatamam diyorum. Adı aşk mıdır anlamadım ama içimde kelebekler uçuşuyordu ona bakınca. O tarih kısmındayken ben de yanına geldim kitaplar hakkında konuşmaya başladım ama takmadı. Bu sefer öylesine yürümeye başladı ben de uzaktan bakmaya başladım ona (Sapık değilim). Yanına gittim bu sefer; selam vs. dedim selam dedi ama arkadaşı onu çağırınca görüşürüz dedi, gülümsedi ve gitti. Gözlemlediğim kadarıyla da D&R çalışanlarıyla bayağı bayağı samimiydi. Ben de o çıkınca konuştuğu bir çalışana sordum. Nasıl bulabilirim vs. diye. Her hafta pazar geliyormuş. Tatilden dönünce tekrar bir bakacağım, tanışmaya çalışacağım. Düşündükçe hiç gülümsemeyen ben gülümsemeye başlıyorum. İçimde adeta kelebekler uçuşuyor. Onunla yine karşılaşırsam ne yapmalıyım? Nasıl bir tanışma yolu seçersem ilgisini çekerim? Numarasını, Instagram'ını nasıl alırım?

Selam. Bugün Diyarbakır'ın büyük bir AVM'sine gittim. Yarın da yola çıkacağım için gözlük, dergi vs. almaya gitmiştim. Yemeğimi yedikten sonra D&R'a geçtim. Çizgi roman bakarken gözüme bir kız takıldı. Sarı saçlı dünyalar güzeli bir kız. Çizgi roman ve tarih bölümü yan yana. Yani duvara monte edilmiş raflarda tarih ve hemen önünde çizgi roman ve mizah kategorisi var. Ben orada justice League çizgi romanlarımı alırken bir yandan kızı kesiyordum. Kız tarih bölümünde kitapları inceliyor, arkalarını okuyordu. Size anlatamam ama nasıl bir güzellik olduğunu. Anlatamam diyorum. Adı aşk mıdır anlamadım ama içimde kelebekler uçuşuyordu ona bakınca. O tarih kısmındayken ben de yanına geldim kitaplar hakkında konuşmaya başladım ama takmadı. Bu sefer öylesine yürümeye başladı ben de uzaktan bakmaya başladım ona (sapık değilim). Yanına gittim bu sefer; selam vs. dedim selam dedi ama arkadaşı onu çağırınca görüşürüz dedi, gülümsedi ve gitti. Gözlemlediğim kadarıyla da D&R çalışanlarıyla bayağı bayağı sami miydi? Ben de o çıkınca konuştuğu bir çalışana sordum. Nasıl bulabilirim vs. diye. Her hafta pazar geliyormuş. Tatilden dönünce tekrar bir bakacağım, tanışmaya çalışacağım. Düşündükçe hiç gülümsemeyen ben gülümsemeye başlıyorum. İçimde adeta kelebekler uçuşuyor. Onunla yine karşılaşırsam ne yapmalıyım? Nasıl bir tanışma yolu seçersem ilgisini çekerim? Numarasını, Instagram'ını nasıl alırım?

Bir şey soracağım ne oldu peki.

Eskişehir'den döner dönmez kızı bulmaya gittim. Kızı D&R'da gördüm ve kahve içmeye ne dersin diye sordum. Kız ilk önce garipsedi ancak teklifimi kırmadı. Kahveciye giderken tanıştık. Adı "Ela". Kahvecide 3-4 saat muhabbet ettik. Kafa dengiyiz. Kendisi Battlefield 1 oyuncusu. Zamanında counter da oynamış. Kızla 2-3 hafta daha buluştuk ve mutlu son. Kızla beraberim. Beraber Didim'e de gittik. Şuanda beraberiz.

Eskişehir'den döner dönmez kızı bulmaya gittim. Kızı D&R'da gördüm ve kahve içmeye ne dersin diye sordum. Kız ilk önce garipsedi ancak teklifimi kırmadı. Kahveciye giderken tanıştık. Adı "Ela". Kahvecide 3-4 saat muhabbet ettik. Kafa dengiyiz. Kendisi Battlefield 1 oyuncusu. Zamanında counter da oynamış. Kızla 2-3 hafta daha buluştuk ve mutlu son. Kızla beraberim. Beraber Didim'e de gittik. Şuanda beraberiz.
Böyle bir cevap görmem lazımdı hocam. Mutluluklar dilerim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mutluluklar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı