Çok asosyal olmak

Kanki git bir int cafeye aynı oyunu oynadğın adama sor birkaç şey sohbeti yürüt oradan seninle aynı oyunu oynayan adamla zevkiniz uyuşur int cafe gibi bir yerde de biriyle konuşman zor olmaz zaten
 
Bence asosyal olmak kötü değil. illa sosyal olmak istiyorsanız, okul okuyorsanız okulda bulmaya çalışın ya da bir kursa yazılın orada yaşıt birisiyle kafanız uyuşur belki.
Yaş kaç bu arada?
 
Bundan şikayetçi değilim, ancak yalnızlık hissine dayanamıyorum. Aşırı canımı sıkıyor, konuşacak, dertleşecek bir tane bile arkadaşım yok. Spor olarak 2 yıl boksa gittim, oradan da kimseyi bulamadım. Discord üzerinde de konuşmaya çalıştım, insanlarla o da başarısız.
Sen kendini her anlamda olmak istediğin kişi yap ve kendini geliştirmeye bak. Sana benzer insanlarla arkadaşlık kurarsın yolun kesişir. Ha öyle kendi halimde bir kaç arkadaşı olan biri değil de çok insanla takılan birisi olmak istiyorsan mecbur sosyalleşeceksin.
 
Hocam sevdiğin oyun sunucularına git roleplay olur, samp, mta, minecraft gibi, ardından sadece akışına göre oynamaya başla. Birisi ile arkadaş olurum diye kendini değiştirmeye çalışma eğer ki yapıyor isen. Ortak yönlerin olan birisiyle elbet bir gün tanışırsın
 

Yeni konular

Geri
Yukarı