Çok Boş Yaşıyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazıyı okurken bir ara sen hükümetten para falan mı aldın diye düşündüm. :)
Hükümetle ne alakası var kardeşim bunun? Bunların hepsi belediyelerin vatandaşlar için yapması gereken zorunlu hizmetler. Hiç yurt dışına çıkmadıysan bunlar lüks gelir sana, neyse.

Vatandaşlık haklarınızı bilin, koyun gibi yaşamayın diye yazdım.

Dışarı çıkmak iyi hoş'da arkadaş bulmak o kadar zor ki, cehennemden 3+1 daire almayı yeğlerim.

Hükümetle ne alakası var kardeşim bunun? Bunların hepsi belediyelerin vatandaşlar için yapması gereken zorunlu hizmetler. Hiç yurt dışına çıkmadıysan bunlar lüks gelir sana, neyse.
Yurt dışına çıkmak mı? Asgari ücretle mi? Asgari ücretle 2 çocuk okutan baba nasıl yurt dışına çıksın? Yaşadığı şehirde deniz olduğu halde parasızlıktan gidemeyenler var.

Edit: Okutan demişim pardon okutmaya çalı.. pardon pardon yaşamaya çalışan olacaktı...

Hayır, bunları lüks şeylermiş gibi görmeyin diyorum. Bunların yapılması gerekiyor vatandaşlara, zorunlu hizmetler yani. Ama TR'de yapılmadığından böyle ücretsiz aktiviteler herkese lüks geliyor.
Sana katılıyorum kesinlikle yapılmalı. Küçük şehirde yaşadığım için asosyal yaşamı seçtim bunun suçu devlettir... Bu konulara fazla girmek istemiyorum sonra banlarız falan bu güzel forumu bırakmak üzücü olur...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı