Çok çabuk sinirleniyorum nasıl kontrol altına alırım?

Aynisi bende de var, ama bizim ailede genetik gibi bir sey. Annem, babam filan hep boyle çabuk sinirleniyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biliyorum bende de var eskiden beri hatta ciddi ciddi gözlerim kararıyor bazen. İş bu kadar ciddiyken destek olmadan kontrol biraz zor. Psikolojik destek lazım. Ben ilk cümlelerinde beni kızdıracağını sezdiğim insanlarla hemen konuşmayı kesiyorum. İş yaparken çok daha dikkatli ve tedbirli oluyorum çünkü en küçük bir aksilikte elimde ne varsa fırlatacağımı biliyorum. Bunların dışında okuyorsan ders, çalışıyorsan iş zamanı dışında keyif alacağın etkinlikler yap. Mesela ben kafa dengi 2-3 arkadaş toplayıp rakı içmekten çok keyif alıyorum ve bu sayede kafa dağıtıyorum. Tabi sen de bunu yap demiyorum farklı şeyler olabilir. Halı saha, bilardo, tiyatro vs bunlar insana kendini iyi hissettiren şeyler.

Kardes haklisin ama mesela beni en etkileyen sey aile. 100'de 85 alsam aferin yok, 1 tane 70 olunca ders calismiyor oluyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı