Çok çirkinim

Aslında kendi tipimi gayet iyi bulurdum ama hiçbir zaman tipime iltifat almadım. Bazen bazı insanlar tipime laf ederken bazıları da normal olduğunu söylüyordu. Öz güvensiz falan da değilim kızlarla konuşuyorum, şakalaşıyorum ama ileri seviyeye hiçbir zaman taşıyamıyorum. Bazen bazı kızlar çok çirkin olduğumu vb. söylüyor. Benden nefret ettikleri için mi yoksa gerçekten çirkin miyim anlamıyorum. Aynada, ön kamerada kendimi beğeniyorum ama neden böyle olduğunu çözemiyorum.

Boy her şeyi çözer diyorlar ama yaşım 16 boyum 1.80 ve hiçbir şey değişmiyor.
Ayna ve ön kamera yanıltıcı, hele o ön kamera yok mu seni sana düşman eder. Bunların hepsi yanıltıcı asla gerçek değil. Ayna da gördüğün profilin üstüne 5 kat koy gerçek profilin o, he illa da hayır ben görüyorum kendimi bence çirkinim diye kendini yiyorsan fotojenik değilsindir. Yüzüne alışık değilsindir kafan da kendinin çirkin olduğunu kabullenmişisndir ve ne yaparsan yap kendine çirkin gelirsin yani demek istediğim kızlar sana çirkin diyorsa çirkin değilsindir. Onlar seni hayalinde asla elini bile tutamıcağı insnalarla kıyaslıyorlar. Bu onların ergenliği, zamanla doğru olamdıklarını görünce emin ol gözlerinde en çekici en yakışıklı sen olursun. Tipini her ne kadar görmesem de insnalrın dediğiyle davranırsan 20 li yaşlardan sonra Asosyal, kendine düşman nefret eden birine dönüşürsün bu sadece karşı cins ilişkinleine yansımaz. Hayata gererkli olan her şey de geride kalrıısn.

Aslında kendi tipimi gayet iyi bulurdum
Kendi tipini iyi buluyorsan gerisine ver dalga.. pardon yaygarayı dostum. Başkasının lafıyla kendini yakışıklı hissetmeyeceksin. Böyle yaparsan hep başkasının lafıyla yaşarsın. Başkasının çerçevesine girersin. Başkasının etkisi altında ezilir gidersin.

Boy her şeyi çözer diyorlar ama yaşım 16 boyum 1.80 ve hiçbir şey değişmiyor.
Boyun ortalamanın üzerinde ve bence tam optimal. Bende 1.80'im şu an boyuna 10cm ekleyelim deseler kabul etmem. Uzun olup kendini bir şey sanan adamları çok pis ezerim ama.

Bazen bazı kızlar çok çirkin olduğumu
Sağlıklı psikolojideki kızlar/insanlar (yakın arkadaşlarla geyik dışında) başka birisinin yüzüne çirkinsin demez. Arkandan dese bile ciddiye alma; o, o an ağzının kokusunu dışarı salmak istemiştir. Hala ergenseniz derler sadece ki ergensiniz. Kafana takma dostum, ciddi bir şekilde demiyorlar o lafları.

Öz güvensiz falan da değilim kızlarla konuşuyorum, şakalaşıyorum ama ileri seviyeye hiçbir zaman taşıyamıyorum.
Öz güvensizsin. Ergenlerin dediği şeyleri ciddiye alıyorsun.
Şakalaşman güzel ama romantik ilişki besleyeceğin kıza karşı suyunu çıkarma. Eğlenen ustalığı öğrenmen gerekiyor. İçindeki erkeği de dinle azıcık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı