Çok fazla hastalanmak normal mi?

Bu kış-sonbahar en az 20 kere hasta olmuşumdur. İlk defa böyle bir şey yaşıyorum. İyileşiyorum, 1 hafta sonra yine hastalanıyorum. Hastalık dediğim soğuk algınlığı, nezle vs. Ama okula gidiyorum, çok zor oluyor. Sırf bu yüzden devamsızlık tavan yapmış durumda. Normal mi? Sizde durumlar nasıl? Doktora görünmeye gerek var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kış-sonbahar en az 20 kere hasta olmuşumdur. İlk defa böyle bir şey yaşıyorum. İyileşiyorum, 1 hafta sonra yine hastalanıyorum. Hastalık dediğim soğuk algınlığı, nezle vs. ama okula gidiyorum, çok zor oluyor. Sırf bu yüzden devamsızlık tavan yapmış durumda. Normal mi? Sizde durumlar nasıl? Doktora görünmeye gerek var mıdır?

İbucold C diye bir ilaç var ben her kötü hissettiğimde bir adet içiyorum sabaha hiçbir şeyim kalmıyor vitamin ilaçları falan kullan düzelirsin belki.

Bu kış-sonbahar en az 20 kere hasta olmuşumdur. İlk defa böyle bir şey yaşıyorum. İyileşiyorum, 1 hafta sonra yine hastalanıyorum. Hastalık dediğim soğuk algınlığı, nezle vs. ama okula gidiyorum, çok zor oluyor. Sırf bu yüzden devamsızlık tavan yapmış durumda. Normal mi? Sizde durumlar nasıl? Doktora görünmeye gerek var mıdır?
Net olarak bir doktora görünün hocam hiç normal değil yılda maximum 5-6 kereden fazla hasta olan insan görmedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı