- Makaleler
- 1
Yalnızlıktan kaynaklanıyor. Arkadaş edin.Arkadaşım yok.
Yalnızlıktan kaynaklanıyor. Arkadaş edin.Arkadaşım yok.
Arkadaşa ihtiyacım yok ben yalnızlığı seviyorum.Yalnızlıktan kaynaklanıyor. Arkadaş edin.
Arkadaşa ihtiyacım yok ben yalnızlığı seviyorum.
Konudan konuya değişir bence.Başkasına komik gelmeyen alakasız bir şey bile beni çok güldürüyor. Mesela birini dayak yerken görünce çok fazla gülüyorum. Çok mutlu bir insan değilim yanlış anlaşılmasın mutsuz olmama rağmen böyle. Sizce normal mi?
16 yaşındayım.Yaşın kaç?
Arkadaşım yok.
Kanka istanbuldaki 35 yaşındaki geceleri 1 2 maç lol attığımız doktor abi arkadaş sayılıyorsa evet arkadaşım var ondan bahsetmiyorum.LoL'de ms nasıl düşürülür?
LoL'de 15 16 ms alıyorum. Arkadaşım 0 ms alıyor. Ben de 0 almak istiyorum bu nasıl olur? Ben Ankara'da yaşıyorum Ankara'dan 0 ms almak mümkün müdür? Bir de internet kablosu kullanmıyorum kullansam 0'a düşer mi? Bilgisi olan biri yardım ederse sevinirim.www.technopat.net
Arkadaşı 0 ms mi alıyomuş ohaLoL'de ms nasıl düşürülür?
LoL'de 15 16 ms alıyorum. Arkadaşım 0 ms alıyor. Ben de 0 almak istiyorum bu nasıl olur? Ben Ankara'da yaşıyorum Ankara'dan 0 ms almak mümkün müdür? Bir de internet kablosu kullanmıyorum kullansam 0'a düşer mi? Bilgisi olan biri yardım ederse sevinirim.www.technopat.net
16 yaşındayım.
Olmaması imkansız? Emin misin?Asıl bu söylemler anormal. Arkadaşın olmaması imkansız. Kimse ile konuşmuyor olman arkadaşsız oluğun anlamına gelmez. Birini tanıyor isen ve o akraban değil ise o arkadaşındır. Ya da büyüğün. Sakın deme bana hiçbir kimsenin adını bilmiyorum diye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.