Çok fazla uyumak zararlı mıdır?

Makaleler
1
Yer
Ankara
Selam,
Özellikle bu ay çok fazla uyku uyumaya başladım. Uyku düzenim bozuk değil sabah uyuyup akşam ayakta kalmıyorum, hem sabah uyuyorum hem gece uyuyorum ve bu olay 1 günde bir 2 günde bir oluyor. Ve yaklaşık 15-16 saat uyuyorum. Bunun sağlıksal açıdan bir tehlikesi var mıdır, doktara görünmeli miyim? İyi akşamlar.

Selam,
Özellikle bu ay çok fazla uyku uyumaya başladım. Uyku düzenim bozuk değil sabah uyuyup akşam ayakta kalmıyorum, hem sabah uyuyorum hem gece uyuyorum ve bu olay 1 günde bir 2 günde bir oluyor. Ve yaklaşık 15-16 saat uyuyorum. Bunun sağlıksal açıdan bir tehlikesi var mıdır, doktara görünmeli miyim? İyi akşamlar.

Sağlık açısından bilmemde yine de hocam hayatınızı kötü etkilemezmi bir doktora görünmenizde fayda var.

Selam,

Çok fazla günlük ideal 8 saat ortalama olarak kişinin yaşına falan göre değişir genel olarak az uyuyan biriyle aynı semptomları gösterir doktora gitmekte fayda var hipersomnia tanısı konulabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı