Çok fena tutuldum

Bir dahaki görüşünde ufak bir muhabbet aç. Önceki konuşmalarınızdan olabilir, böylece çok kısa bir sürede sıcaklaştırıp, güldürmüş olursun. Ardından "Senle daha fazla konuşmak istiyorum ama telefonun lazım." minvali bir şeyler de. Tabii bu esnada hafif oyuncu tarzında konuşman lazım. Bunu derken telefonunu uzat, ekranı açık olsun numarasını girmesi için.

Tabii bunu kızın cidden senden hoşlandığını ve senin yanlış değerlendirmediğini varsayarak söylüyorum. Bence her şey böyleyse numarasını alman çok basit olur.

Numarasını al hele, gerisinde yardımcı oluruz gene sorun değil.

Bir dahaki görüşünde ufak bir muhabbet aç. Önceki konuşmalarınızdan olabilir, böylece çok kısa bir sürede sıcaklaştırıp, güldürmüş olursun. Ardından "Senle daha fazla konuşmak istiyorum ama telefonun lazım." minvali bir şeyler de. Tabii bu esnada hafif oyuncu tarzında konuşman lazım. Bunu derken telefonunu uzat, ekranı açık olsun numarasını girmesi için.

Tabii bunu kızın cidden senden hoşlandığını ve senin yanlış değerlendirmediğini varsayarak söylüyorum. Bence her şey böyleyse numarasını alman çok basit olur.

Numarasını al hele, gerisinde yardımcı oluruz gene sorun değil.
Dediğim gibi benim bir kere daha okula gitme şansım olsa zaten hocanın telefonundan Google hesabı eşitlemeyle her türlü çözerim. Zaten dün diyordu damat benim bilgisayar internete bağlanmıyor bı bakar mısın diye( USB alıcı kaynaklı hata)
Bende salak gibi hocam boyadan sonra vakit kalırsa bakayım dedim. Kafam o kadar dalgın ki ne yapacağım bilemiyorum. En son çare annesine yazacağım. Numarasıni almak için.
Biraz daha beklemeye vakti bir şekilde geçirmeye çalışıyorum. Sanırım olmayacak ama böylelikle unutacağım başka yolu yok. Uyuduğum 5 saat uyku dan kalkışım bile "aha instasını buldum" şeklinde oldu. Rüyadan ibaretmiş...

Hocam söylemesi ayıp siz kötü bir şeyler yaşamış gibisiniz. Nerede bu tarz konular görsem altında hep sizin olumsuz yorumunuz oluyor. :)
Olumlu yorum olmuyor ki be, yazalım güzel kardeşim.

Babandan hocanın numarasını, hocadan da o kızın numarasını al.
Zaten hoca sana damat filan diyormuş, yani garipsemez bunu.
Hocanın numarası var zaten ama ben ne diye yazacağım ki bu zamandır damat deyince doğru dürüst yüzüne bakmıyordum. Şimdi kızınızın numarasını verir misiniz deyince biraz kötü olur. Onu en son deneyeceğim. Numarasını istediğimde de hoca kesin anlar aşık olduğumu. İnşallah şakayla karışık pedere bak damat kızımın numarasını istedi demez. :( Çok kötüyüm çok...

Hocanın numarası var zaten ama ben ne diye yazacağım ki bu zamandır damat deyince doğru dürüst yüzüne bakmıyordum. Şimdi kızınızın numarasını verir misiniz deyince biraz kötü olur. Onu en son deneyeceğim. Numarasını istediğimde de hoca kesin anlar aşık olduğumu. İnşallah şakayla karışık pedere bak damat kızımın numarasını istedi demez. :( Çok kötüyüm çok...
Zamanında korkup, utanıp yapamadıklarımdan çok pişmanım. Sen henüz geç değilken yap, yoksa gelicekte çok üzülürsün.

Arkadaşlar babam okul müdürü. Bugün beni okulun boya işleri vs. var okula gel yardım edersin falan dedi. Ben tamam dedim okula gittik. Okulda da bir öğretmen var benim yaşımda da kızı var. Bana sürekli "damat" diyordu. Seni kızıma alacağım diyordu. Okula gelenlere bakın benim damadıma falan diyordu. Ben pek sallamıyordum. Bugün kız da okula gelmişti. Tabiri caizse melek gibi bir kız. Okula da diğer öğretmenin çocuğu mantar tabancası getirmiş bana versene dedim. Tabancayı aldıktan sonra 2 el babama attım. Sesi duymuş olmalı. Bana baktı sonra sınıfın birine girdi. Ben koşa koşa sanki suikast gibi yanaştım 2 el ateş ettim mantar tabancasıyla. "Yapma" dedi ellerini teslim oluyor gibi yaptı. Çok hoşuma gitti. Gün boyu bakıştık. Tam boya yaparken çay getirdi (yanımdaki hocayla bana). En son giderken arabaya bindi. Ben okulun kapısına yaslandım bakışarak ayrıldık. Sabahın 9'undan öğlen 1.20'ye kadar 150 metrekare okulda birlikteydik. Şimdiyse aklım hala onda. Ben aşık olmazdım diyordum yemek bile yiyemiyorum. Instagram'ı yok çok aradım. Annesinin Instagram'ı var ama onunla da olacak şey değil. İşin kötü tarafı ben şehir dışında okuyorum ve pazar günü yurda gideceğim. Sanırım bir daha asla göremeyeceğim. Fikirlere açığım.
Not: Okuldaki PC'lere format, tamir vs. yapıyorum. Damadı olacağım hocanın bilgisayarını bozup hesap eşitlemek için telefonunu isteyip rehberden kızın numarasını bulabilirim. Ama çok geç kaldım her şey için.
Yaş 17.
03.09.2021
Aşık oldum.
İlk kez...
Şaşırdığım şeyler:
  1. Klişe laf duyduktan sonra "tutulmak"
  2. 17 yaşında olman
  3. Okulun 150 metrekare olması
Muhtemelen hormonsal bir şey, bir mastürbasyon yapın tekrar düşünün der atalarımız :)

Şarkı:

Şaşırdığım şeyler:
  1. Klişe laf duyduktan sonra "tutulmak"
  2. 17 yaşında olman
  3. Okulun 150 metrekare olması
Muhtemelen hormonsal bir şey, bir mastürbasyon yapın tekrar düşünün der atalarımız :)
Neden her şeyi cinselliğe bağlıyorsunuz anlamıyorum gerçekten. 17 yaşında olmam veya okulun küçük olması size ne gibi bir sorun oluşturuyor ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı