Walter H. White
Megapat
- Makaleler
- 23
Demek istediğim bu. Her sevgilileri olduklarında hayatlarının aşkıymış gibi bakıyorlar, karşısının da kendilerine böyle baktığını düşünüyorlar. Sevgilileri terk edince durumu anlıyor ve olay ağlama evresine geçiyor. Ardından başka bir kız ile tanışıyorlar ve tüm bu evreler kısır döngü şekilde tekrarlanıyor.Böyleleri sanıyor ki lisede sevgili olduğum kız beni ben olduğum için seviyor. Param veya dış görünüşüm için değil. O yüzden 2 ay sonra ayrılıyorlar. O yaşlarda sevgili olduğun insanla çoluk çocuğa karışıp mutlu olma ihtimalin % kaç?
Demek istediğim bu. Her sevgilileri olduklarında hayatlarının aşkıymış gibi bakıyorlar, karşısının da kendilerine böyle baktığını düşünüyorlar. Sevgilileri terk edince durumu anlıyor ve olay ağlama evresine geçiyor. Ardından başka bir kız ile tanışıyorlar ve tüm bu evreler kısır döngü şekilde tekrarlanıyor.Böyleleri sanıyor ki lisede sevgili olduğum kız beni ben olduğum için seviyor. Param veya dış görünüşüm için değil. O yüzden 2 ay sonra ayrılıyorlar. O yaşlarda sevgili olduğun insanla çoluk çocuğa karışıp mutlu olma ihtimalin % kaç?
Klasik ergen tiplemesi. Oldu olacak birde terk etti diye intihar edeyim ardındanÖnemseyip önemsememek öyle belli olmaz. Seni başkası için terk edip gidenin arkasından ağlamak zırlamak hiçbir şey getirmez. Seni gerçekten seven terk etmez zaten onun için gözyaşı dökmen lazım seni bırakıp giden için değil .
Böyleleri sanıyor ki lisede sevgili olduğum kız beni ben olduğum için seviyor. Param veya dış görünüşüm için değil. O yüzden 2 ay sonra ayrılıyorlar. O yaşlarda sevgili olduğun insanla çoluk çocuğa karışıp mutlu olma ihtimalin % kaç?
Forumdaki siyaset ve din konularındaki mesajlarıma bakman yeterli olur gerici olup olmadığımı anlaman için.
İki kelime yazıştığı kişiye gerici yakıştırması yapan birinin bunu söylemeye hakkı yoktur.Bir diğeri de din konularına yazdıklarının kendisinin bir şekilde ''gerici'' olmayacağını kanıtlayacağını düşünüyor. Sanki gericilik sadece din alanında geçerlidir.
Seninkinden 3 kat fazla sevgilim olmuştur. Instagram var sana 5 farklı eski sevgilimle fotoğraflarımı göstereyim.Yalnızlığınızla başarılar.
Yeni sevgili yap. O kadar da zor bir şey değil.
Kusura bakma kardeşim de Allah başka dert vermesin yahu? Ne en karanlık gecesi, ne hayatım bitti tavırları? 1Hafta sonra unutucaksın böyle kıytırık bir konuyu bu kadar büyütme hayatta sevgiliden ayrılmaktan çok daha büyük dertler var. Küçük yaşta sokağa atılan camide -20derecede yatan insanlar bilirim hallerine şükür eden yapmayın kardeşim çıkın şu er ya da geç ayrılacağın büyük ihtimal hayatında önemli bir yeri olmayan sadece yaşının getirdiği hevesle sahte aşkımlarla süslediğiniz kız arkadaşınız için mazlume rolünü oynamayı. Takma 1haftaya kızın adını dahi hatırlamazsın
Katılıyorum gelip geçici insanlar bunlar 2 gün sonra ayrılacağın insana "hayatının merkezinde" yer vermek saçmalıktır.
Seninkinden 3 kat fazla sevgilim olmuştur. İnstagram var sana 5 farklı eski sevgilimle fotoğraflarını göstereyim.
Evet tipi inceliyoruz. Sevgilisinden ayrılıp üzülene ergen yakıştırması? Senin gibi asosyalin 30 yıl sonra olamayacağı kadar olgunum, birini kaybedince üzülmenin beni ergen yapabileceğini düşünecek kadar çocuksun. Sadece ayrıldığım için üzüldüğümü belirttim. Peki ne anlamış başkası için terk edip gittiğini anlamış. Terk edildiğim vs. geçmiyorken bir yerde terk edildin diyor. Okuduğunu anlamıyor yazdığını bilmiyor. Kendisinden başka düşünceyi kabul etmiyor. Benim ilişkim imkansızlıklar yüzünden bitti. Almanya'ya taşındı çünkü.
Yazdığı diğer mesaja bakıyoruz. Kadınları belirli bir kategoriye sokuyor, paraya ve dış görünüşe bakıyolarmış. Klasik Ortadoğu zihniyeti. Reddedildiğinde sebebini fakirliği ve çirkinliği sanan asosyal. Başka söze hacet yok.
Bir diğeri de din konularına yazdıklarının kendisinin bir şekilde ''gerici'' olmayacağını kanıtlayacağını düşünüyor. Sanki gericilik sadece din alanında geçerlidir. Daha fazla konuyu takip etmiyorum. Yalnızlığınızla başarılar.
Bana yalnızsın dedin, Instagram hesabını vermeni bekliyorum. Söz verdiğim gibi 5 farklı sevgilimle olan fotoğraflarımı göstereceğim.İnanılır gibi değil. Kadınlara verilen değer ülkede tam olarak bu.
Ülkede hergün onlarca kadın cinayeti, tecavüz haberi geliyor sen burda bizi kadına değer vermemekle suçluyorsun dünyadan haberin yok sallamak için sallama millete.İnanılır gibi değil. Kadınlara verilen değer ülkede tam olarak bu.
Takma diyenler hayatta gerçekten kimseyi sevmemiş insanlar sanırım. Sevgilisinden ayrılmış, hayatının merkezindeki insan gitmiş.
Tavsiyem arkadaşlarına yönel. Yalnız geçirme bu süreci, sigarayı bırakmak gibi düşündükçe daha fazla çekilirsin.