Çok kötü durumdayım

Her insan hayata karşı aynı derecede umursamaz olamayabiliyor. Bakış açım ve hislerim bu konuda birbirine zıt düştüğünden iki tarafı da anlayabiliyorum ve bence gereksiz bir tartışma içerisindesiniz.

Sevgilin olan insandan ayrıldığında ''takmayabilecek'' insanlar bunlar. Önemsiz diyen insanlar bunlar. 1 haftaya geçer diyen insanlar. Hangi kısmı anladınız bu insanlarda bana da anlatırsanız sevinirim.

İşin komiği sevgilim olan insanı çok sevdiğim için gittiklerinde ağladım evet. Sevdiğin insanı kaybetmek insana bunu yapar çünkü. Sevgilinin ölmesi ile ayrılman neredeyse aynı şeydir. Ama ortaçağ gerici aklınla ağlamakla alay ettiğinizi sanıyorsun. Umarım yanlışlıkla hayatınıza kimse girmez. Kimseyi önemsemeyeceğiniz açık.
Sen kimsin de daha benim kim olduğunu bilmeden "gericilikle" itham ediyorsun beni? Asıl tanımadığın birini itham etmek gericiliktir. Forumdaki siyaset ve din konularındaki mesajlarıma bakman yeterli olur gerici olup olmadığımı anlaman için.

İnsanların içini iyi okurum, yazdığın 2-3 cümleden senin nasıl biri olduğunu tahmin edebildim, sen de tahminimi doğruladın.

Kaç sevgilin olmuştur bilmiyorum ancak senden daha fazla olduğuna eminim benim tecrübelerimin. Hiçbirinde üzülmedim, ağlamadım. Dediğim gibi, bu kadar basit değilim. Bazı şeylerin bitebileceği gibi, bazı şeyler de buna bağlı olarak başlayabilir.

İşin komiği sevgilim olan insanı çok sevdiğim için gittiklerinde ağladım evet. Sevdiğin insanı kaybetmek insana bunu yapar çünkü. Sevgilinin ölmesi ile ayrılman neredeyse aynı şeydir. Ama ortaçağ gerici aklınla ağlamakla alay ettiğini sanıyorsun. Umarım yanlışlıkla hayatına kimse girmez. Kimseyi önemsemeyeceğin açık.
Klasik ergen tiplemesi. Oldu olacak birde terk etti diye intihar edeyim ardından :D Önemseyip önemsememek öyle belli olmaz. Seni başkası için terk edip gidenin arkasından ağlamak zırlamak hiçbir şey getirmez. Seni gerçekten seven terk etmez zaten onun için gözyaşı dökmen lazım seni bırakıp giden için değil :).

Sevgilin olan insandan ayrıldığında ''takmayabilecek'' insanlar bunlar. Önemsiz diyen insanlar bunlar. 1 haftaya geçer diyen insanlar. Hangi kısmı anladınız bu insanlarda bana da anlatırsanız sevinirim.
Hayattaki diğer zorluklarla karşılaştırıldığı zaman gerçekten önemsiz çünkü. Hemen hemen her insanın yaşadığı, gayet normal bir olgu. Bunu gereğinden fazla önemsememek için sevdiğin insanı hayatının merkezine koymamak gerekiyor.

Her insan hayata karşı aynı derecede umursamaz olamayabiliyor. Bakış açım ve hislerim bu konuda birbirine zıt düştüğünden iki tarafı da anlayabiliyorum ve bence gereksiz bir tartışma içerisindesiniz.
Ben hiç de gereksiz bir tartışma göremiyorum. Kendisi gibi duygusal olmayıp ilişkilerde ve ilişki sonlarında duygularıma yenik düşmeyip mantıkla hareket ettiğim için beni gericilikle suçluyor.

Sevgilimle ayrıldık, arkadaş kalmaya devam ettik ama fazla sürmedi. Biraz önce affedersiniz ağzıma edip tamamen engelledi beni. Yaklaşık 10 gün önce aşkım dediğim kişiye şu an ulaşamıyorum bile. Dertleşecek kimsem kalmadı o gidince haliyle şu anki halimi anlatacak aklıma sadece burası geldi. Hiç bu kadar kötü hissetmemiştim. Bitik haldeyim ne olur yardım edin.

Aynısı benim başınada geldi. Başka kızlarla takıl ve onu hatırlamamakta çalış. Kafanı dağıt, CS oyna. Ben böyle yaptım. Üzerinden 2 yıl geçti hala benim peşimde. Ama ben keriz değilim.

Ben de sevgilimi ve 2 kişi dışında mevcut tüm arkadaşlarımı kaybettim.
Ne yapacaksın hocam işte..
Elden bir şey gelmiyor. Hala özlem duymaktayım geçmişe.

Ben hiç de gereksiz bir tartışma göremiyorum. Kendisi gibi duygusal olmayıp ilişkilerde ve ilişki sonlarında duygularıma yenik düşmeyip mantıkla hareket ettiğim için beni gericilikle suçluyor.
Böyleleri sanıyor ki lisede sevgili olduğum kız beni ben olduğum için seviyor. Param veya dış görünüşüm için değil. O yüzden 2 ay sonra ayrılıyorlar :D. O yaşlarda sevgili olduğun insanla çoluk çocuğa karışıp mutlu olma ihtimalin % kaç?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı