Çok kötüyüm

• Konuyu başlatan 89666
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 215
  • Görüntüleme 13.027
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
6 ay gittim, pek fazla gelişmedi ve parasızlıktan bıraktım. Genetik olarak da şanssızım.

Senin mentalin çok önemli kendine inanmazsan zaten olmaz kendine inanmalısın ve değiştiremeyeceğin şeyler için üzülme boy, tip falan bunları sen seçmedin bu yüzden değiştirebileceğin şeylere odaklan kendini geliştir umutsuzluğa kapılma.

Başkalarının hayatlarını kendi hayatınızı zehir edecek kadar düşünmeyin. Siz kendinizi olduğunuz gibi kabul edin.

Son dönemlerde ilişki konusunda aşırı derecede gönderiler görmeye başladım. Neden hayattaki tek başarı karşı cinsle bir ilişki yaşamak gibi gözüküyor? Sanki direkt evleneceğiz. Elbet zamanı gelir, insan önce ayaklarının üstünde durabilmeli ve sonrasında da ilişkiye hazırlanabilmeli. Hiç sevgilim olmadı, bir yerim eksildi mi? Hayır. Kendimi geliştirmeye baktım, her gün bir şeyler öğrenmeye çalıştım. Zaten hayat pahalı. Bir kafeye gitsek minimum 100 TL'den aşağı çıkamazsın bir kızla. Yarını belli olmayacak biri için değer mi? İşler ciddileşirse değer ama söz konusu bir sevgilim olsun ise maalesef ki değmez. Olan cebine olur, ayrılırısan üzülürsün bu da sağlığını etkiler.

İşe gir para kazan. Biliyorum zor. Ama para yok diye üzülmekte yapılacak en iyi şey işe girip para kazanmak (Az olsa bile).

Seninle aynı durumdayım, hatta konu bile açmayı düşündüm. Ama madem sen açmışsın, ben de yazayım bari. Liseye geçtiğimden beri çok değiştim, telefon bağımlısı oldum ve tembelleştim. Liseyi boş geçirdim ve rezalet bir sıralama yaptım. Şimdi de mezuna kaldım ama hala akıllanmadım :( Ortaokulda bilgisayar mühendisliği düşünen ben şimdi kara kara düşünüyorum hayatım ne olacak diye. Aşırı umutsuzum. Bir de senin yazdıklarına ek bunları yaşıyorum ben.

Kendimi sürekli geliştiriyorum, ona rağmen bakmıyorlar.
İşte tam olarak bu sebepten ötürü yalnızsın, yalnızız. Doğduğum günden beri "sap tayfadanım". Aynı yaş grubunda sayılırız ve emin ol ki bu günlere dönüp bakacağız, sadece gülüp geçeceğiz.

Size para lazım.
Twitter'da geçen bir konuşma vardı da bulamadım.
-"10.000₺ borcum var."
+"Sana para lazım."
-"Çok yardımcı oldun ********, sağ ol."
Sanırsam dediğiniz konuşma bu hocam.

Ekran görüntüsü 2022-02-02 234233.png

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı