Haklısın burnumu yaptırsam bile yine çirkin olacağım.
Tamam kanka en yıkık sensin.
Haklısın burnumu yaptırsam bile yine çirkin olacağım.
Çok çirkinim, hiçbir kız bana bakmıyor. Param da yok, fiziğim de yok. Hiçbir şeyim yok. Burun estetiği yaptırayım diyorum, para yok. Vücut geliştireyim belki o zaman bakarlar diyorum, salona gidecek para yok. Bari oyun oynayıp unutayım diyorum, bilgisayar alacak para da yok. Cidden çok bunaldım artık.
Dostum 13 yaşındasın. Küçümsemek için söylemiyorum daha küçüksün vücudun zamanla gelişecek.Yani kanka bende senin durumundayim vücudum çok kötü yaşım 13 sesim 30 yaşında gibi çıkıyor sesim neden bilmiyorum ama çok kalın en azından benim boyum bu yaşta 1.80 ama kilom 71 ve göbeğim çok var bacağım da kas yok bacağım ince ve bowling topuna beziyorum bence sen kendi haline dua et.
Dostum 13 yaşındasın. Küçümsemek için söylemiyorum daha küçüksün vücudun zamanla gelişecek.
Muhtemelen olacaksın çünkü bu yaşta bu boy büyük. Ben 16 yaşındayım boyum 1.86.Teşekkür ederim inşallah gelişir boyum bir de daha çıkar mı çünkü 1.95 olmak istiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.