Çok nadir görülen bir hastalık bende var

İphone almak için penisinden olan genç, çocukları olmuyor. :(
Herkes kendince dalga geçmiş ama ben söylüyorum, ameliyat ol sağlık bu sağlık git yaptır sonucuna katlanırsın bir şey olmaz. Yaptır gitsin yaptırmazsan 3 sene sonra pişman olacaksın.
3 sene sonra ne olacak ki?
 
Dostum, geciktirmeden ameliyatını ol bence. Çünkü bu hastalık zannettiğin gibi sadece evliliğini, cinsel hayatını falan etkilemez. Sosyal ilişkilerini, kendine olan güvenini ve özsaygını da etkileyebilir. Uzun vadede depresyona bile sokabilir seni. O yüzden yineliyorum : En uygun doktoru bul ve geciktirmeden bu işi hallet.
 
Dostum, geciktirmeden ameliyatını ol bence. Çünkü bu hastalık zannettiğin gibi sadece evliliğini, cinsel hayatını falan etkilemez. Sosyal ilişkilerini, kendine olan güvenini ve özsaygını da etkileyebilir. Uzun vadede depresyona bile sokabilir seni. O yüzden yineliyorum: En uygun doktoru bul ve geciktirmeden bu işi hallet.

Dertlerimi unutmak için her gün saatlerce bilgisayar oynuyorum maalesef. :(
Cinsellik olmadan bir hayat düşünemiyorum.

Git ameliyat ol 20 gün çiş yapamamak cinsellik için küçük bir bedel bence.
Neden? Cinsellik zorunlu mu?
 
Öncelikle geçmiş olsun ama halinize şükür edin gibi bir tabir kullanacak kadar kötü bir durum yok ortada. Sende haline şükür etmelisin. İnsanların kolu bacağı kopuyor. Onlar ne yapsın? Ölsünler mi? Beterin beteri var. Mesela bende 16 yaşında şeker e yakalandım. Her gün insülin iğnesi vurulmak ne kadar zor biliyor musun? Halime şükür ediyorum ama. Çünkü ben şükretmezssem benden kötü durumdakiler ne yapsın?
Ben 8 yaşında yakalandım.
Cinsellik olmadan bir hayat düşünemiyorum.

Git ameliyat ol 20 gün çiş yapamamak cinsellik için küçük bir bedel bence.
30 bin lira nasıl bir bedel?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı