Forumlardaki insanlarda mı yoksa bende mi bir sorun var?

Daha fazla  
Meslek
Belki Yazılımcı
Ben okulda, işte veya herhangi bir gerçek yerde böyle tartıştığımı hatırlamıyorum aile haricinde. Neredeyse her forum veya genele açık yazı paylaşılan bir yerde beni rahatsız eden şeyler oluyor.

Belki sorun bendedir diye düşünüyorum. Düzgün iletişim kuramamak, isteklerimin abartılı olması gibi şeyler.

Ama her seferinde bir sorun olmayacağını düşündüğüm bir yerde sorun çıkıyor.

Beni rahatsız eden şeyleri listelemek daha iyi olur sanırsam:
  1. Benim için önemli bir konuya veya mesajıma gülen emoji atılması.
  2. Konuyu ben sen olayına çevirenler aksine çözüm ile ilgili bir şeyler yazmak yerine. Mesela benim yaptığım hataları söylüyorlar ve onlarla tartışırkene konu olabildiğince çözümden uzaklaşıyor. Kısaca sorunumu, hatamı söyle geç. Uzatmayın bu kadar.
  3. Aynı şeyin tekrar edilmesi.
  4. Başkalarının yazdığı mesajı okumayıp aynısını yazmaları.

Daha fazlası var ama şu an aklıma gelmiyor. Negatif şeyleri hatırlamağı pek istemiyorum ama hatırlarsam yazarım.

Beni rahatsız eden yazıların olduğu yerler:
  1. Technopat.
  2. YouTube.
  3. Reddit.
  4. Diğer forumlar.

Sizinde kendi yaşadığınız rahatsız eden yazıları paylaşmanız iyi olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eleştirilebileceğini hayatta düşünmediğim şeyi eleştiriyorlar. Bir tane program kullanıyordum ve biri gelip niye onu kullanıyorsun gereksiz dedi. Halbuki benim özellikle yüklediğim bir programdı.

Eleştirilebileceğini hayatta düşünmediğim şeyi eleştiriyorlar. Bir tane program kullanıyordum ve biri gelip niye onu kullanıyorsun gereksiz dedi. Halbuki benim özellikle yüklediğim bir programdı.
Yani adam neden gereksiz program kullandığını sormuş sen de özellikle yükledim deseydin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı