Çok terliyorum

Nesquik

Decapat
Katılım
2 Mart 2021
Mesajlar
1.064
Arkadaşlar selam. Konu başlıktaki gibi anlam veremediğim şekilde dışarıya çıktığımda çok terliyorum. 4-5 adım atıyorum terliyorum işin kötü tarafı koltuk altı bölgemde ıslaklık belli olunca rahatsız olup çekiniyorum. En çok dışarıya gezmek için çıktığımda yaşıyorum. Fazla bir kilom yok, rahat kalıp kıyafetler kullanıyorum. Ayrıca işin bir garip kısmı ise spor yaparken bile bu kadar terlemezken dışarıda yürüyüp 6-7 adım atarken sporda terlemediğim kadar terliyorum bunun sebebi veya çözümü hakkında yorumlarınızı bekliyorum.

Biz doktor muyuz doktora git diyen arkadaşlara cevabım ise doktora gittiğimde değerlerim her şeyim normal çıktı. "ergenlik döneminden dolayı " cevabını verdi. Dışarıda gördüğüm insanların hiçbirinde kendimde olan bu sorunu göremedim.

Edit: Boy ve kilomun normal olduğunu düşünüyorum. 1.83 78 kilo.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Belki ergenlik döneminden dolayı olabilir. Eğer nemli bir yerde yaşıyorsanız nemden de terliyor olabilirsiniz.
 
Uzun ve yapılı olduğu için öyle zaten.
Hocam benden uzun insanlara bakıyorum benim kadar terlemiyorlar garip geliyor. 😁
Koltuk altı bölgenizde kıl varsa kesin. Deodorant kullanın.
Koltuk altı bölgemde çok az olsa bile tüm hepsini kesiyorum, deodorant kullanıyorum. Hatta çok sıcaklarda Deodorant daha fazla ıslak gözükmesine bile sebep olabiliyor.
 
Belki ergenlik döneminden dolayı olabilir. Eğer nemli bir yerde yaşıyorsanız nemden de terliyor olabilirsiniz.
Hocam evde hiç terlemiyorum sorun dışarıda ne giyersem giyeyim nasıl kıyafetler giysem de koltuk altı bölgemin terliyor.
Senden yaşça büyüğüm bu sorun doğduğumdan beri var. Koltuk altımdaki ter bezlerini benzin döküp yakasım var artık. Ya da neşterle dalmak istiyorum.
Hocam bir de sorun spor yaparken değil, dışarıda yürürken oluyor o canımı sıkıyor. Acaba spor aktivitelerimi bu aralar pandemiden dolayı çok aksattığım için mi oluyor diye düşünüyorum çok mantıksız geliyor.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı