Çok terliyorum

Hocam evde hiç terlemiyorum sorun dışarıda ne giyersem giyeyim nasıl kıyafetler giysem de koltuk altı bölgemin terliyor.

Hocam bir de sorun spor yaparken değil, dışarıda yürürken oluyor o canımı sıkıyor. Acaba spor aktivitelerimi bu aralar pandemiden dolayı çok aksattığım için mi oluyor diye düşünüyorum çok mantıksız geliyor.
Hocam yapısal bence. Ben hiç terlemiyorum. Aynı yaştayız. 55 kilo 1.75 boy.

Deodorant kullanıyorsanız hangi markayı kullanıyorsunuz merak ettim şimdi.
Hocam garip olan şu, kullanmıyorum. Çünkü terleme sıfır diyebilirim. Bir de üstüne Antalya'da yaşıyorum. :D

Yaş kaçtı hocam?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İlahi hocam güldürdünüz gerçekten sürprizbozan ile. :D Konuya gelecek olursak doktorunda dediği gibi ergenlikten olabilir.

Hocam benim de ellerim aşırı terliyor ve cidden aşırı canımı sıkıyor bu durum sen botoks yaptırmışsın işe yaradı mı acaba? İşe yarıyorsa 18. yaşıma girince bende yaptıracağım çünkü cidden çekilmiyor.

Her yaşta yaptırabilirsin, 6-9 ay etkisi var benim 7 ay sürüp etkisi bitmişti. O botoksu yaptıktan sonra ufkum genisledi istedigimle tokalasmaya başladım, minibüslerde direkleri tutarken ellerim kaymıyor, kağıt kalem iş yaparken kağıt ıslanıp buruşmuyor, CS oynarken elimin aşırı terlemesi falan hepsi gecti, telefonda arkadasıma yazarken elim terleyip kanser olmuyorum artık. Sen de yaptır 16 yaş gayet yeter. İstanbul içi en ucuz 1600 TL şu an.
Bu arada 2. botoksu bu pazartesi yaptırdım, bir öncekini eylülde yaptırmıştım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı