Çok tipsiz olmak

Boşver tip değil karizma önemli. Harika görünen bir adam düşün böyle hal hareketleri o kadar yerinde ki herkesin hoşuna gidiyor. Ama adam çok çirkin. Emin ol kimsenin umrunda olmazdı. Görünüş ve tavırlar harbiden çok önemli. Yoksa kimse sallamıyor. İnsanlar kendilerini o kadar merkeze koymuşlar ki 2 3 cümleyi bile dinlemiyorlar.

Böyle düşüncelerle kendini ezersen baştan kaybedersin. Tipin kötüyse başka yönlerden kendini geliştireceksin. Ağzın laf yapacak, diksiyonun iyi olacak. Bilgili olacaksın. Kültürlü olacaksın. Böyle böyle yüzlerce özellik sayılır.

Çok tipsizim arkadaşlar çok. Sivilceler bir yandan iğrenç, şekilsiz bir burun bir yandan, fakirlik yüzünden adam gibi giyinememek bir yandan. 17 yaş lise öğrencisi. Herkes gözüme çok yakışıklı ve güzel gelmeye başladı, ben herkesin arasında parazit gibiyim.
Özgüveninizi kaybetmeyin. Ayrıca sivilce konusunda daha sağlıklı beslenmeye çalışmanızı öneririm. Sivilce çoğunlukla sağlıksız beslenmeden ortaya çıkar. Tavuk dürüm dahil Fastfood'u tamamen kesin. Sivilceler sağlıklı beslendikçe yok olmaya başliyacak. Ayrıca yapıyor musunuz bilmiyorum ama mastürbasyon yapıyorsaniz haftada 1 yapın. Bakın gün bile değil haftada 1 hatta belki 2 haftada 1. Mastürbasyon vücut sağlığına ve dış görünüşü etkiliyor. Çok fazla yapıyorsanız vücudunuzda sivilce çıkması ve görünüşünüzü kötü göstermesi olası bir ihtimaldir. Giyim konusundada pazar mali bile giyebilirsin. Herkes anasının karnından Gucci Prada ile doğmadı. Üstünüze düz basic tişörtler altınızada kışın pantolon ilk bahar yaz gibi havanın daha sıcaklaşmaya başladığı dönemde eşofman altıda giyebilirsiniz. En iyi dümdüz giyinme şekli ve inanın normal giyinime göre daha şık bir görüntü veriyor. Düz beyaz tişörtler veyahut siyah. Pazardan 100-150 TL civarına bulabilceğinizi düşünüyorum. Eşofman altıda yine pazarda muhtmelen 150-200 TL ye bulabilirsiniz. Yani ucuz maaliyetlede iyi bir dış görünüş elde edebilirsiniz bu sizin elinizde.

Yakışıklı ama ayakları yürüyemeyen bir insan olduğunu hayal et derim, sağlıklı olduğu sürece mutlu olabilmeli insan.
Belki senin o beğenmeyip aşağıladığın yüz ve vücut sağlıksız birinin hayalidir. İnsanların dediklerini önemseme, günün sonunda tek başına kalıyorsun.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Tamamen kafada biten bir iş. "Ben tipsizim" demek yerine sevmediğiniz özelliklerinizi çözmek adına yollar araştırıp bunları uygulayarak kendinizi istediğiniz güzellik algısına göre güzelleştirmeye çalışmanız daha doğru olacaktır. Dış görünüş görecelidir. Sivilce problemleri yaşınız ilerledikçe zaten kendi kendine çözülecektir. Kişisel bakımınızı aksatmadığınız sürece yaşınızın ilerlemesine dahi gerek kalmadan bunları azaltabilir ve minimalize edebilirsiniz. Düşük bütçeyle güzel kıyafetlerde edinebilirsiniz. Hiç bir şey imkansız değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı