Çok ucuz bir site açmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben ürün fiyatlarından %10 kaar almıyorum ki böyle indirim yapabiliyim. %6-7 anca kaar yapıyoruz :)

Titan yerine gtx 980 ti bir sistem'de toplayabilir. Nasıl isterse fakat laptop'da ısrarcı olursa yurtdışında çok uygun gaming laptoplar.
Açıkcası 980M GTX970'in yarısı kadar performanslı diye biliyorum. Çok uygun derken 5000'e getirtebilir misin ?

Açıkcası 980M GTX970'in yarısı kadar performanslı diye biliyorum. Çok uygun derken 5000'e getirtebilir misin ?
Şuan böyle direk fiyat vermem gerçek fiyatını yansıtmaz bu iş ile ilgilenen arkadaşlarımız var onlar zaten gaming laptop vesaire bunları eklicekler fakat şunu söyleyebilirm 500-1500 TL ucuza alabilirsiniz aynı laptop'u veya benze özelliktekini.

Ram fiyatlarını paylaştım eklediklerimizin ssd fiyatlarıda ucuza geliyor gayet şimdi laptop konusuna gelirsek sen türkiyede sadece msi gaming laptop bildiğin için tercih ediyorsun sanırım aynı özelliklerde çok daha ucuza laptop getirebiliriz senin için.
Bu markaları biraz açarmısınız. Hangi markalar ve fiyat, kalite, tanınmışlık olarakda bilgi verirseniz sevinirim. Ayrıca üniversiteye gideceğim için laptop istiyorum.

Bu markaları biraz açarmısınız. Hangi markalar ve fiyat, kalite, tanınmışlık olarakda bilgi verirseniz sevinirim. Ayrıca üniversiteye gideceğim için laptop istiyorum.
Msi , asus , razer , gigabyte gibi bilindik markalar. Fiyat olarak değişmekte 3000-6000 arasında genellikle iyi bir laptop sahibi olabilirsiniz.

Ozaman hem okulda işime yarasın hem de istediğim oyunları yüksek ayarlarda oynayabileyim diyorsun. Eğer sadece oyun oynatsın işimi görsün dersen Monster'ın 3000 TL'lik güzel notebookları var.MONSTER® TULPAR T7 V5.4 17.3" ve MONSTER® ABRA A5 V5.2.1 15.6"

Size ulaşacağım sosyal medya hesabı varmı acaba

Size ulaşacağım sosyal medya hesabı varmı acaba
Sosyal medya hesaplarımız açıldı fakat şuanlık paylaşmıyoruz site adımız vesaire olduğu için sır gibi saklıyoruz. Kısa süre sonra zaten satışa açılıcak sosyal medya veya canlı destek'den tüm taleplerinizi iletebiliceksiniz.

Sosyal medya hesaplarımız açıldı fakat şuanlık paylaşmıyoruz site adımız vesaire olduğu için sır gibi saklıyoruz. Kısa süre sonra zaten satışa açılıcak sosyal medya veya canlı destek'den tüm taleplerinizi iletebiliceksiniz.
Sitede oyun satacak msınız ? Ve site nezaman açılır ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı