Çok ucuz bir site açmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Böyle bir sistem sizde kaç TL olur?

Paint.jpg

Düşük bütçeli sistemlerde yurtiçi distribütör fiyatlarına göre şekillendiği için ortalama 100 lira kaar olucaktır.

Edit: Fiyatlara bir göz gezdirdim hangi site acaba sinerji mi ? platinmarket alt yapısı ile hazırlanmış merak ettim.
Ayrıca fiyatlar bana güncellenmemiş gibi geldi

Düşük bütçeli sistemlerde yurtiçi distribütör fiyatlarına göre şekillendiği için ortalama 100 lira kaar olucaktır.

Edit: Fiyatlara bir göz gezdirdim hangi site acaba sinerji mi ? platinmarket alt yapısı ile hazırlanmış merak ettim.
Ayrıca fiyatlar bana güncellenmemiş gibi geldi
Evet sinerji, fotoğrafı daha yeni çektim.

Çok güzel iş yapıyorsunuz tebrikler. Sizden alışverişimi yapıcağım inşallah.

Hocam ilk olarak sizi tebrik ederim. İnsanların aradığı site olursunuz kesinlikle... :)
Yakında bende sistem toplayacağım, sizin vaad ettiğiniz gibi olursa dolar bu düzeyde iken zehir gibi satış yaparsınız. (y)(y)
Site sanırım Ekim 20 gibi açılacakmış.Kesinlikle sitenizi bekleyeceğim şimdiden kolay gelsin...

Siteniz isterse 1 sene sonra açılsın yine beklerim. O derece yani :)

Hocam ilk olarak sizi tebrik ederim. İnsanların aradığı site olursunuz kesinlikle... :)
Yakında bende sistem toplayacağım, sizin vaad ettiğiniz gibi olursa dolar bu düzeyde iken zehir gibi satış yaparsınız. (y)(y)
Site sanırım Ekim 20 gibi açılacakmış.Kesinlikle sitenizi bekleyeceğim şimdiden kolay gelsin...
İyi dilekleriniz için ben teşekkür ederim.

Siteniz isterse 1 sene sonra açılsın yine beklerim. O derece yani :)
Teşekkür ederiz :)
+ Arkadaşlar fiyatlar hakkında düşünceleriniz nedir bu geç kargo yani 7-15 gün arası fiyatları
http://i.hizliresim.com/7PkzLm.png

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı