Evet sinerji, fotoğrafı daha yeni çektim.Düşük bütçeli sistemlerde yurtiçi distribütör fiyatlarına göre şekillendiği için ortalama 100 lira kaar olucaktır.
Edit: Fiyatlara bir göz gezdirdim hangi site acaba sinerji mi ? platinmarket alt yapısı ile hazırlanmış merak ettim.
Ayrıca fiyatlar bana güncellenmemiş gibi geldi
Evet farkettim sonradan KDV dahil olmayan fiyatlarmışEvet sinerji, fotoğrafı daha yeni çektim.
Evet ilk 2 hafta yüksek indirimler olucak.Geçmiş mesajlarınızı okudumda aldığımız fiyata verecekmişsiniz ilk 2 hafta doğrumu?
İyi dilekleriniz için ben teşekkür ederim.Hocam ilk olarak sizi tebrik ederim. İnsanların aradığı site olursunuz kesinlikle...
Yakında bende sistem toplayacağım, sizin vaad ettiğiniz gibi olursa dolar bu düzeyde iken zehir gibi satış yaparsınız.
Site sanırım Ekim 20 gibi açılacakmış.Kesinlikle sitenizi bekleyeceğim şimdiden kolay gelsin...
Teşekkür ederizSiteniz isterse 1 sene sonra açılsın yine beklerim. O derece yani![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.