Çok ucuz bir site açmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
TITAN X 3.600 TL ye gelicek demişsiniz ama burda 3. 990 TL ?
Kontrol ettim indirimli fiyatı 3.746,74 gibi bir fiyata geliyor.
+Fiyatlar net değil şuanlık düzenlemeler yapılıyor

Kontrol ettim indirimli fiyatı 3.746,74 gibi bir fiyata geliyor.
TITAN X 3.600 TL ye gelicek demişsiniz ama burda 3. 990 TL ?
Evet doğru yazmışım orda indirimler vesaire 3746TL fakat ekstra indirimler ile 3600 küsüre gelicek.

Bi sorum olucak hangi kargo şirketi ile anlaşacaksınız ?

Hocam şu parçalar toplamda kaç paraya gelir bilgilendirebilir misiniz ?

Bunlar yurtiçi fiyatları bunları hemen hemen aynı fiyata sağlarız zaten indirimli olan ürünler bunlar ebrar'da ama bu sisteme ekran kartı eklersen asıl fiyat değişecektir.

Bi sorum olucak hangi kargo şirketi ile anlaşacaksınız ?
Ödeme bölümünde tüm kargo şirketleri olucak. Aras-Yurtiçi vesaire siz hangisini isterseniz onun ile kargolanıcak.

Tamam bence dediğiniz gibi olursa çok tutulur bu site.

Sadece Ekran Kartı fiyatları mı ucuz diğer sitelere göre? Yoksa diğer parçalarda da mı bir değişiklik var?
Normal sistemlerde 2000 liralık bi sistemde 100-200 ucuz gelir. ( Bu direk türkiye içi teslimlerde böyledir yurtdışından getirmeden)

Ama birde yurtdışından getirilebilcek parçalar var mesela şuanda Logitech G930 = 300 lira civarı türkiye fiyatı +550 TL
Genel olarak sistemlerde ucuza gelcek sadece ekran kartı değil fakat ekran kartında aşırı indirimler olcak zaten en pahalı parça olduğu düşünülürse :)

Benim anladığım kadarı ile sadece ekran kartı ucuza geliyor diğer parçalarda bir değişiklik yok.:)
Diğer parçalarda ucuz fakat bir sistemde 2000 liralık sistemde 200-300 lira anca ucuz olabilir.
Ama ekran kartına baktığımızda 3400 yerine 2500 TL alıyorsunuz 900 TL ucuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı