Çok ucuz bir site açmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kastettiğim Sinerji ve İnventusda olduğu gibi sizinkinin de Vatandan ucuz olmasıydı..

Arkadaşlar resimdeki gibi özel kasalar getirmemizi ister misiniz ?
Az bir miktarda getirin dursun köşede bence. Böyle kasalar alacak kişisi neredeyse yok ama olsun. Belki ilgi görür, almak isteyenlere kolaylık sağlamış olursunuz. Getirmek istediğiniz ürünler var ama alınmaz diye getirmeyecek iseniz onlar için küçük bir liste oluşturup ürünleri yazabilirsiniz. Oradan belirli bir oranın üstünde çıkan ürünleri getirip satarsınız.

Az bir miktarda getirin dursun köşede bence. Böyle kasalar alacak kişisi neredeyse yok ama olsun. Belki ilgi görür, almak isteyenlere kolaylık sağlamış olursunuz.
Şuanlık böyle bir düşüncemiz yok stoklamak istersek zaten bu ürünler ekran kartları olucaktır. Kasa pek mantıklı değil.

Şuanlık böyle bir düşüncemiz yok stoklamak istersek zaten bu ürünler ekran kartları olucaktır. Kasa pek mantıklı değil.
Kasa için konuşmamıştım, genel anlamda söylüyorum hocam. 1-2 adet. İllaki satar site biraz büyürse.

Kasa için konuşmamıştım, genel anlamda söylüyorum hocam. 1-2 adet. İllaki satar site biraz büyürse.
Evet haklısınız bu konuda bakalım gümrük ile konuşmalarımız devam ediyor. Anlaşmaya varabilirsek neden olmasın.

Demek 25 Ekim. :D Merakla bekliyoruz hocam inşallah bir aksilik çıkmazda açarsınız siteyi kullanıma. :)

Demek 25 Ekim. :D Merakla bekliyoruz hocam inşallah bir aksilik çıkmazda açarsınız siteyi kullanıma. :)
Umarım bakalım bizde gümrük , vergi işlemleri ile uğraşıyoruz şuanlık tahmini zamanımız 25 ekim fakat işlemlerimizi uzatır ise diğer kurumlar en fazla 1 hafta uzatırlar 1 Kasım'da açılışı gerçekleşir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı