Çok ucuz bir site açmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam size sosyal ağ üzerinden nasıl ulaşabilirim.

Merhaba öncede mesaj yazmıştım şimdi aklımda birkaç soru belirdi. İlk olarak elden satış olacak demişsiniz. Bayiniz nerde olacak? Nasıl bir ürün yelpazeniz olacak? Vatan gibi her türden teknoloji mi yoksa inventus(şu anki favorim bakalım değişecek mi) gibi sadece bilgisayarlarla ilgili şeyler mi? Birde bakıp bakıp keşke Türkiyede olsada alsam dediğim avexir ramleri getirirmisiniz?

Merhaba öncede mesaj yazmıştım şimdi aklımda birkaç soru belirdi. İlk olarak elden satış olacak demişsiniz. Bayiniz nerde olacak? Nasıl bir ürün yelpazeniz olacak? Vatan gibi her türden teknoloji mi yoksa inventus(şu anki favorim bakalım değişecek mi) gibi sadece bilgisayarlarla ilgili şeyler mi? Birde bakıp bakıp keşke Türkiyede olsada alsam dediğim avexir ramleri getirirmisiniz?
Getirme olayı tamamen isteğe bağlı evet bizde bilgisayar üzerine yoğunlaşmayı düşünüyoruz. Ümraniye/İstanbul eldende ürünlerinizi satın alabilirsiniz. Teknik ekibimiz çok büyük firmalarda çalışmış tecrübeli insanlar bilgisayar herkes toplar fakat bizim ekib gerçekten özel kablolama ürünlerini ekstra olarak kullanıyor ve çok uzun testler yapıyorlar kısaca güzel bir ekibimiz var ve kendimize güveniyoruz. :)

Bende göz attım maaşallah fiyatlar yanıyor.:LOL:
@Floki34 Usta lütfen önceki mesajımdaki ürünleride koyun siteye açılışta direkt olarak alacağım istediğim ürünler bulunursa... (y)(y)

Hocam harbiden çok amazon çakması gibi olmuş, değiştirin bence :D
Hocam onu anımsatıyor fakat o kadar da kötü birşey değil.

Sitenizde fiyatlar gayet iyiymiş. Google'de aratmak aklıma gelmemişti. Lütfen bilgisayar ekipmanlarını da ekleyin.

Neden daha fazlasını verelim ki ? (y)
Herşey eklenicek ;)

Bende göz attım maaşallah fiyatlar yanıyor.:LOL:
@Floki34 Usta lütfen önceki mesajımdaki ürünleride koyun siteye açılışta direkt olarak alacağım istediğim ürünler bulunursa... (y)(y)
Eklenicek.(y)(y)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı