Çok ucuz bir site açmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sözünüzda durunda siteyi yazın bugün 25 ekim yoksa Sinerjinin hazır sistemini almak zorunda kalacağım.

Hocam bugün yazmassanız bir müşterinizi kaybedeceksiniz. Bugün sipariş vermek zorundayım.

Sözünüzda durunda siteyi yazın bugün 25 ekim yoksa Sinerjinin hazır sistemini almak zorunda kalacağım.
FCEE kardeşim sana e-mail adresimi vermiştim ulaşan sen misin bilmiyorum fakat bir arkadaşa verdim siteyi baksın diye.
Daha eksikler var. Eklenmesi gereken ürünler var. Böyle bir site kısa zamanda yapılacak bir iş değil.
Anlayışla karşılamanı umuyorum. Yine de siteye ulaşmak istersen
[email protected]

Neyse açıklıyorum artık saklanacak birşey kalmadı.
Sanaltech.com

Arkadaşlar bazı arkadaşlar öğrenmiş bırakın buda bilsin yani. Ne yani diğerleri biliyor da FCEE bilince kıyamet kopmuyor.

@SurqeonHD Kimsenin yapmadığını bu adam yaptı ya helal olsun kardeşim artık hapise gireceksin devlet sırrını ortaya sundun! Hepsi bi siteydi.
İstediğiniz takdirde e-mail adresimden size verebileceğimi söylemiştim zaten.
SurqeonHD arkadaşımızın yaptığı davranışı olumlu bulmuyorum. İyi niyetle sizlere site adresini verdi fakat sitenin kurucularına bir nevi hakaret gibi oldu bu.
Adamlar daha çoğu şeyi yetiştirememiş,fiyatları toparlayamamışlar. İlk görüşte imajlarının zedenlenme oranı çok yüksek. Keşke sitenin adını yazmadan önce biraz düşünseydin be kardeşim.

SurqeonHD destekten konuştuğumda 28'ine sarkacağını söylediler bana ürün eksikleri varmış.

İstediğiniz takdirde e-mail adresimden size verebileceğimi söylemiştim zaten.
SurqeonHD arkadaşımızın yaptığı davranışı olumlu bulmuyorum. İyi niyetle sizlere site adresini verdi fakat sitenin kurucularına bir nevi hakaret gibi oldu bu.
Adamlar daha çoğu şeyi yetiştirememiş,fiyatları toparlayamamışlar. İlk görüşte imajlarının zedenlenme oranı çok yüksek. Keşke sitenin adını yazmadan önce biraz düşünseydin be kardeşim.

SurqeonHD destekten konuştuğumda 28'ine sarkacağını söylediler bana ürün eksikleri varmış.
Ya kardeşim ben biliyorum olayı peki FCEE kardeşimiz kendisi bulsa ne olacaktı, biz söylesek ne olacaktı... Aynı şeyler bende girdim siteye benim aklıma hiçbir kötü düşünce gelmedi. Ürün eksikleri var zaten onlarda dert edilecek bir durum değil. Ha sen bilmişsin ha o bilmiş ne zarar...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı