Basibos
Decapat
Arkadaşlar ben YouTube için çok uğraşıyorum. Bir videonun metni, kayıt süresi, editi, Thumbnail'i bazen 2-3 haftamı alabiliyor. Bu kadar uğraşımın sonunda 60-70 görüntülenme alınca kafayı yiyorum. N'olur söyler misiniz nerede hata yaptığımı. Orta seviye mikrofonumu değiştirdim en kalitelisini aldım. Diksiyonumu düzelttim. Kendim izlemeyeceğim içerikleri çekmemeye çalışıyorum. YouTube kanalımın adı ismimle aynı oyun haberleri çekiyorum. Oyun haberleri takip eden kitle Türkiye'de 50k civarında. Nerede hata yaptığımı anlatın bana.
Eğer sorun algoritmadaysa algoritmayı düzeltmeme yardım eder misiniz? Reklam basmak bana ters, insanlar severek izlesin istiyorum ama gerekirse reklam da veririm.
Not: Reklam yapıyormuşum gibi algılamayın. 3-5 izlenmenin peşinde değilim. Konu ile ilgili ve bilgili arkadaşlardan feedback istiyorum.

Eğer sorun algoritmadaysa algoritmayı düzeltmeme yardım eder misiniz? Reklam basmak bana ters, insanlar severek izlesin istiyorum ama gerekirse reklam da veririm.
Not: Reklam yapıyormuşum gibi algılamayın. 3-5 izlenmenin peşinde değilim. Konu ile ilgili ve bilgili arkadaşlardan feedback istiyorum.