Çok yalnız olmak

Kendine yeni sayfa açmadığın sürece bu durum değişmiyecek gibi duruyor aç yeni bir sayfa kendini hazır hissettiğinde bambaşka biri ol denemediğin yapmadağın şeyleri yap (saçma şeyler vs. değil tabii ki yanlış anlaşılmasın)
 
Bütçe durumunu bilmiyorum ama eğer evden dışarı çıkarsan her türlü sosyalleşirsin. Mesela yaşadığın şehirde hiç gitmediğin bir yere gitmeye çalış. Tanımadığın insanlara soru sor. Buraya nasıl gidebilirim diye. Bu şekilde yavaş yavaş insanlarla konuşmaya başla. Lisede illaki arkadaşın olacaktır. Onlarla birlikte gez farklı ortamlara gir. Kendine bir liste oluştur ve dışarda yapmak istediklerini, şunu çok denemek istiyorum yada yapmak istiyorum dediklerini yaz ve sırayla bunları yap. Mesela Taskboard diye bir uygulama var. Kendin görev ekleyip o görevleri yapmaya çalışıyorsun. Ajanda gibi. Bu tarz uygulamalarla kendine görevler ver ve bunları yapmaya çalış. Bu şekilde hem eğlenirsin hem de sosyalleşirsin.
 
Bütçe durumunu bilmiyorum ama eğer evden dışarı çıkarsan her türlü sosyalleşirsin. Mesela yaşadığın şehirde hiç gitmediğin bir yere gitmeye çalış. Tanımadığın insanlara soru sor. Buraya nasıl gidebilirim diye. Bu şekilde yavaş yavaş insanlarla konuşmaya başla. Lisede illaki arkadaşın olacaktır. Onlarla birlikte gez farklı ortamlara gir. Kendine bir liste oluştur ve dışarıda yapmak istediklerini, şunu çok denemek istiyorum ya da yapmak istiyorum dediklerini yaz ve sırayla bunları yap. Mesela taskboard diye bir uygulama var. Kendin görev ekleyip o görevleri yapmaya çalışıyorsun. Ajanda gibi. Bu tarz uygulamalarla kendine görevler ver ve bunları yapmaya çalış. Bu şekilde hem eğlenirsin hem de sosyalleşirsin.

Bütçe olarak bir sıkıntımız yok çok şükür ama sorun o değil ben Isparta'nın ilçesinde oturuyorum ve burada gezebileceğin hiçbir yer yok yazın dışarı çıkmayı denedim ama olmuyor tek başına da insan sıkılıyor ne bir AVM ne bir eğlence merkezi var.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı