Çoklu format USB'si hazırlama

harun101010

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba değerli Technopat sosyal üyeleri.
Format işleriyle uğraşmaktayım. Her bir işletim sisteminin ayrı ayrı içinde yüklü olduğu USB'ler ile çalışıyorum. Yani Windows 7 bir USB içerisinde, Windows 10 bir USB içerisinde. Bunları tek bir USB bellek içerisinde toplamak mümkün müdür ? Mesela istiyorum ki USB üzerinde Windows Xp 32 ve 64 bit, Windows 7 pro 32 ve 64 bit, Windows 8.1 VL 32 ve 64 bit, Windows 10 32 ve 64 bit sürümlerinin tamamı olsun. Böyle bir şey mümkün müdür ? Yardımcı olacak arkadaşa şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Mümkün değil sanırım.

32bit ve 64bit bir arada olur. Mesela Windows 7 32bit ve 64bit ancak ekstradan XP,vista,8.1,10 eklenebilir mi bir fikrim yok.

Onlara bir arada iso dosyası hazırlayabilen bir arkadaş bu istediklerimin hepsinin bir arada olduğu bir iso dosyası hazırlayabilir mi acaba ?

Bunu pek anlayacağımı sanmıyorum.

Ben içinde bulunması gereken sistemleri yazsam bana onların hepsinin içinde bulunduğu iso dosyasını verebilir misiniz acaba? İstediklerim:
Windows Xp 32 ve 64 bit, Windows 7 pro 32 ve 64 bit, Windows 7 starter 32 ve 64 bit, Windows 8.1 Pro VL 32 ve 64 bit, Window 10 pro 64 bit

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı