Çokokrem'in Büyük Ayıbı

Anlık okuyanlar.
 

Dosya Ekleri

  • pzY10Tmk.jpeg
    pzY10Tmk.jpeg
    92,6 KB · Görüntüleme: 56
Amaç komedyenlik değil, bu kadar küçük olayları büyütme mizahı belirli kesimleri eğlendirmeyebilir ancak seven kısım da var. O kısım için eğlenceli olmuştur diye düşünüyorum.

Evet hocam da eski kullanıcı adınız güzeldi, sizi etiketleyip hardcore seviyede isminizi yazmaya çalışıyordum. Bütün tadım tuzum kaçtı hocam. Bir tüp daha vakumlayım artık, yapacak bir şey yok. :(
 
Nutella olarak düşmanımı fethetmeniz konusunda yanınızdayım, birazdan destek konuşması yapacağım.
 
Öncelikle Çokokrem bize çok büyük kayıplar yaşattı. Bu yüzden savaşın arkasındayız. Çokokrem'in yok olduğu gündür bugün.
Umarım savaştan sağ çıkabiliriz. Zira Türk çocukları Nutella alamadığı için (Çokokrem yüzünden) Çokokrem'i destekleyeceklerdir.
Ayrıca Çokokrem arkasında BİM var. Diğer destekçilerimizi de bekliyoruz.

@DDLAO
 
Hocam az önce Çokokrem tüp çikolata yiyordum. Başlarda da beni biraz kuşkulandırmıştı, tüpün altında biraz hava vardı. Neyse dedim, yavaş yavaş tadını çıkararak vakumlamaya başlamıştım tüpü. Yarısına geldiğimde, son vakumda nasıl kocaman çikolata çıkaracağımı düşünüyordum. Bundan sonra bir küçük vakum atıp gerisini tek vakumda halletmeyi planlıyordum. İlk küçük vakumu çektim, bir de ne göreyim? Tak diye tüpün içi boşaldı. Yarısına hava sokmuşlar. Tüm planım altüst oldu. Sıkı yönetime geçtim, halkı silahlandırdım. Bu beni çok sinirlendirmişti. Son vakumda azıcık çikolata çıkacaktı. Ben de tüpün içini suyla doldurdum, ve fış diye tüm tüpü içime çektim. İçinde bir damla bile çikolata kalmamıştı. Büyük atağı başarıyla savuşturmuştum, ancak Çokokrem'in aroması suya uygun olmadığı için kötü bir tat verdi. Ben de dilimi tüpün içine soktum, biraz aldım. Sonra aklıma büyük bir fetih planı geldi. Makasla tüpün altını kestim, ve içeri dilimi soktum. Tüm çikolatayı yaladım. Büyük bir bozgun almışlardı. Bana tuzak kurmaya çalıştıkları için onları cezalandırdım. Ama bu hava konusunu öğrenmek istiyorum. Avrupa Birliği böyle bir tuzağa izin veriyor mu? NATO'nun aslında beni destekleyip Çokokrem'i fethetmeme yardım etmesi gerekiyordu, ama konuşma bile yapmadı. Ben de yasal haklarımı kullanıp NATO'yu dağıtmak istiyorum. Ne yapmam gerekiyor? Bu savaşta bana destek olur musunuz? Bu arada hala müttefiklerime kızgınım, Çokokrem fethinde hiç yardım etmediler.
Hainler(!)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı