Colorful Battle-Ax 4060 Ti & Gençer Gaming

Kart gelsin yorumlarımı sizlerle paylaşırım. Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
Bir sorum daha olacak, görseldeki AX backboard metal mi yoksa plastik mi? Herhangi bir bilgi göremedim sitesinde...

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    69,4 KB · Görüntüleme: 31
@Alp Ayan ses yoksa sorun yok. Bir de siz DLSS de kumlanma falan var demiştiniz ya ilk defa sizden duydum doğru mu gerçekten?
Ses sorunu yok. Cyberpunk'ta aşırı derecede çok kumlanma ve ghosting oluyor. Şimdi Dying Light 2'de denedim, hiçbir sorun olmadı mesela.

Kart gelsin yorumlarımı sizlerle paylaşırım. Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
Bir sorum daha olacak, görseldeki AX backboard metal mi yoksa plastik mi? Herhangi bir bilgi göremedim sitesinde...
Plastik arka plaka.

@Alp Ayan gecikme falan var mı? Ben de ara sıra içimden geçiriyorum NVIDIA alsa mıydım keşke ara sıra kafama vuruyor. Ancak şu anki kartımda da sorun yok. Fg de yayılmadı. Ara sıra vurup geciyor 😂

@Alp Ayan gecikme falan var mı? Ben de ara sıra içimden geçiriyorum NVIDIA alsa mıydım keşke ara sıra kafama vuruyor. Ancak şu anki kartımda da sorun yok. Fg de yayılmadı. Ara sıra vurup geciyor 😂
Gecikme olarak ortalama 30-32ms diyor nvidia. Ben pek bir fark hissetmiyorum fg açık veya kapalı iken gecikmede. Pişman olacak pek bişey yok bence yakında amd'de yaygınlaşır zaten.

Gecikme olarak ortalama 30-32ms diyor NVIDIA. Ben pek bir fark hissetmiyorum fg açık veya kapalı iken gecikmede. Pişman olacak pek bir şey yok bence yakında AMD'de yaygınlaşır zaten.

Pişmanlık değil de herkes bu bütçede NVIDIA alınır diyor ben de diyorum ben neden almadım. Nedense kasada insan NVIDIA görmek istiyor fanboyluk işte ne yapacaksın bir kere oluşmuş algı

@Alp Ayan herkes kaderine uymak zorunda ne yapalım

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı