Hayır yok.Klasör yapısı ekteki gibi. EFI klasörünü verdiğiniz linkteki OpenCore'dan aldım. İçerisindeki OC klasörüne uygun commet Lake Config dosyasını yapıştırdım. Config olarak ismini değiştirdim. Haricinde bir şey yapmadım. Yanlışım var mı?
Hayır yok.Klasör yapısı ekteki gibi. EFI klasörünü verdiğiniz linkteki OpenCore'dan aldım. İçerisindeki OC klasörüne uygun commet Lake Config dosyasını yapıştırdım. Config olarak ismini değiştirdim. Haricinde bir şey yapmadım. Yanlışım var mı?
Hayır yok.
Reboot ettikten sonra opencore ekranından hangi seçenekler var?Şimdi ise tekrar install dedim yazılar aktı sonra reboot attı. Tekrar OpenCore menüsü geldi. Tekrar install dedim. Aynı hatayı patlattı.
Reboot ettikten sonra OpenCore ekranından hangi seçenekler var?
Klasör yapısı ekteki gibi. EFI klasörünü verdiğiniz linkteki OpenCore'dan aldım. İçerisindeki OC klasörüne uygun commet Lake Config dosyasını yapıştırdım. Config olarak ismini değiştirdim. Haricinde bir şey yapmadım. Yanlışım var mı?
Ekteki seçenekler çıkıyor.
Bende Hackintosh konularında yeni sayılırım aynı yaşadığım sorunlarla ilgili çözümler yazıyorum bildiğim kadarıyla fakat burada pek bir şey yapamayacağım ama tavsiyem şu ben Acer Aspire E1 572g laptopum vardı kurulumu hazır bir EFI ile yapmıştım laptop marka modelini aratıp hazır EFI bulup onunla kurarsan sorunsuz kurarsın.
Laptop marka modelinizide eklerseniz hazır EFI dosyalarına bakabiliriz.
Monster Tulpar T5 V19.2 laptop modelim
Pardon ben dahili ile karıştırmışımMonster Tulpar T5 V19.2 laptop modelim
Bu konuya baktım github da anlattığı konuda 10. Nesil işlemcilere destek olmadığı söyleniyor. Kirainmore uygulaması ile efi bulmayı denedim cihaz modelim orda çıkmıyor. GK5MR0V için bulamadım.Güncel sürümler kurulmayabilir sanırım.
Pardon ben dahili ile karıştırmışım
Bu konuya baktım GitHub'da anlattığı konuda 10. Nesil işlemcilere destek olmadığı söyleniyor. Kirainmore uygulaması ile EFI bulmayı denedim cihaz modelim orada çıkmıyor. GK5MR0V için bulamadım.
Bu konuya baktım github da anlattığı konuda 10. Nesil işlemcilere destek olmadığı söyleniyor. Kirainmore uygulaması ile efi bulmayı denedim cihaz modelim orda çıkmıyor. GK5MR0V için bulamadım.
Bu konuya baktım GitHub'da anlattığı konuda 10. Nesil işlemcilere destek olmadığı söyleniyor. Kirainmore uygulaması ile EFI bulmayı denedim cihaz modelim orada çıkmıyor. GK5MR0V için bulamadım.
Big Sur ve Monterey'de başarılı kurulum yapanlar var ama Ventura ve Sonoma için hiç görmedim gene de bakalım şu kirainmore denen şeye bakacağım bir.
Bu rehberi izleyerek kurmayı dene donanım değişikliklerini kafaya takma kurulumu yap verilen dosya içinde. MSI şeklinde olması lazım bir dosya var Windows üzerinden yapacaklar için.![]()
GitHub - sutsurup/MONSTER-Hackintosh: Hackintosh config for MONSTER Abra/Tulpar series. Run macOS on your MONSTER Notebook.
Hackintosh config for MONSTER Abra/Tulpar series. Run macOS on your MONSTER Notebook. - sutsurup/MONSTER-Hackintoshgithub.com
---
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.