Comnet arızası ne zaman düzelir?

Arkadaşlar konu altyapı ile alakalı değil, İnternet çıkışları sorun bu adamlar cogent ile çalışıyordu o yüzden engelsiz sitelere gidiyorduk.
2 Aralık itibarıyla BTK cogent lisansını iptal etmiş. Dolayısıyla gündüz evde internet trafiği az kurtarıyor, akşamları artınca yedek diğer internet çıkışları yetmiyor.
Acil başka internet çıkışı bulmaları lazım tahminim 1 Tbit seviyesinde (3.2 Tbit genel omurgamız var demişler) anca o zaman düzelir.
Artık Türktelekom'amı yalvarırlar Equnix'emi yalvarırlar (Buralarda Dark Fiberi var yani internet alabilir Comnet Veri merkezine) bilemem. Yoksa ciddi ceza ile karşılaşabilirler.

1733408928844.png

Son düzenleme:
Bende comnet kullanıyorum bugünde saat beşten sonra ping arttı, dow. up. düşüş var. Çok garip bir şekilde ne zaman çözecekler acaba ve sadece comnettemi sorun var?

Tekrardan başladı, çok güzel...
Arkadaşlar söz konusu problem Comnet'e ait burada herkesin hemfikir olması gerekiyor. Eğer 90 günlük peşin ödeme yapmamış olsaydım dün gece farklı internet servis sağlayıcısına geçiş yapmıştım.
Ek olarak şunu belirtmek istiyorum 1 Yıllık müşteriyim ve bu süreç içerisinde ilk defa böyle bir kesinti yaşıyorum.
Neden farklı bir servis sağlayıcısına geçmek istersin sorusuna verecek cevabım ise ;
1- Kriz yönetimi rezil durumda 3-4 gündür saat 17:00'dan sonra download hızı düşüp ping tavan yapıyor, kullanıcılar mağdur ve uygulamadaki arıza bildirimi dışında herhangi bir bilgilendirme yok, hiç bir şekilde muhattap bulamıyoruz.
2- Müşteri hizmetlerinde numaram kayıtlı olmasına rağmen aradığım zaman numaram sisteme kayıtlı değilmiş gibi davranıp yeni abonelikler şu saatler arasında gerçekleştirilebiliyor deniyor ve hattan atıyor.
3- Muhtemelen bu 3 günlük kaybı hiç bir şekilde telafi etmeyecekler, olan bizim paramıza olacak.
1733408847000.png

Ankara'da oturuyorum 2 gün önce hız yavaşlamıştı sonra düzeldi 30 dk önce komple gitti Ankara'da giden var mı başka.

Yine gitti. Ne bu yani kaç gündür. Yetiştirmem gereken proje var ben bunun için mi bu adamlara para veriyorum?

Ankara'da oturuyorum 2 gün önce hız yavaşlamıştı sonra düzeldi 30 dk önce komple gitti Ankara'da giden var mı başka.
Ankara'da oturmuyorum fakat 30 dakika önce komple gitti dediğin gibi

Ankara'da oturmuyorum fakat 30 dakika önce komple gitti dediğin gibi

Şu son 2 gündür oyunlarda ani ping artışı ve kopma yaşıyordum. Genel bir problem Comnetle alakalı gibi

02.12.2024 de başvurdum 03.12.2024 de hizmet açıldı.Öyle bir zamanda üye oldumki tam sorunun başladığı zaman denk gelmişim.14 gün içerisinde beğenmezseniz tutar iadesi denildiği için uygulamadan üyelik iptali başvurusu yaptım.
Yalnız comnet sitesinde detaylara bakınca üyelik iptalinde kurulum ve aktivasyon ücreti altında alınan 800 TL'ye yakın tutar (yıllık peşin ödeme yaptığım için bu tutar çıkmakta, aylık-3 aylık-6 aylık bağlantı seçeneklerinde daha fazla kurulum ve aktivasyon ücreti çıkmakta) iade edilmeyecekmiş. Yani 3 günlük rezil deneyim yüzünden 800 TL yi keseceklermiş.Ayrıca modemi gönderecekmişim modeme bakacaklarmış sorun yoksa sonra tutar iadesi yapılacakmış.Bir süreç bu yani.

Üyelik iptal talebime aşağıdaki gibi dönüş yapmışlar.Sizce 800 tl yi feda edeyim mi?

1733415328417.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı