Öncelike altyapının FTTH veya VDSL olması bir şeyi değiştirmez, bu altyapı sizi Türk Telekom veya Comnet POP'una götürür, POP'tan da Comnet'in Bahçelievler Tier 2 Verimerkezine bağlanırsınız. Buradan sonra veri iletimi tamamen Comnet tarafındadır. Evet yazıyı ilk ben yazdım, Comnet Yardımlaşma Telegram Grubu'nda paylaştım, DH'de de paylaştım ki insanları kurtarayım. Sorun her ne olursa olsun bireysel/işletmeci müşterilerini umursamayıp bir kere bile açıklama yapmamaları asıl sorun ve Comnet ilk zamandan beri böyle.
BTK'nın sitesinde belirli bir sayı üzerinde abonesi bulunmayan AİM / OİHM işletmecileri BTK'da listelenmiyor hocam.
Son birkaç saattir durumu takip etmedim, hala düzelmediyse ekşisözlükte bir entry görmüştüm Türk Telekom'un Comnet ile olan VAE anlaşmalarını sonlandıracağına dair. Eğer bu da gerçekleşiyorsa Comnet önceden aksiyon alıp müşterilerini yıldırmaya çalışıyor demektir çünkü 14 günden sonra yapılan abonelik iptallerinde para iadesi gerçekleşmiyor.
yakında tt vae sisteminden çıkacağı ile ilgili söylenti dolaşıyor sektörden bir çok ıss de noc larda görev almış bir arkadaşımdan öğrendim bu duyumu bir çok ıss ekibi birbirini tanır sonuçta