Comnet arızası ne zaman düzelir?

Öncelike altyapının FTTH veya VDSL olması bir şeyi değiştirmez, bu altyapı sizi Türk Telekom veya Comnet POP'una götürür, POP'tan da Comnet'in Bahçelievler Tier 2 Verimerkezine bağlanırsınız. Buradan sonra veri iletimi tamamen Comnet tarafındadır. Evet yazıyı ilk ben yazdım, Comnet Yardımlaşma Telegram Grubu'nda paylaştım, DH'de de paylaştım ki insanları kurtarayım. Sorun her ne olursa olsun bireysel/işletmeci müşterilerini umursamayıp bir kere bile açıklama yapmamaları asıl sorun ve Comnet ilk zamandan beri böyle.
BTK'nın sitesinde belirli bir sayı üzerinde abonesi bulunmayan AİM / OİHM işletmecileri BTK'da listelenmiyor hocam.

Hala düzelmedi gerçekten bizimle dalga mı geçiyorlar acaba?
Son birkaç saattir durumu takip etmedim, hala düzelmediyse ekşisözlükte bir entry görmüştüm Türk Telekom'un Comnet ile olan VAE anlaşmalarını sonlandıracağına dair. Eğer bu da gerçekleşiyorsa Comnet önceden aksiyon alıp müşterilerini yıldırmaya çalışıyor demektir çünkü 14 günden sonra yapılan abonelik iptallerinde para iadesi gerçekleşmiyor.

Oldu parayı peşin alayım sonrasında 14 gün geçsin hizmeti keseyim. Güzel iş he herkese versinler böyle lisansı.

Bu video önüme düştü çok şaşırdım gerçekten BTK buna nasıl sessiz kalabiliyor? Comnet kullanmıyorum fakat başıma böyle bir şey gelse deli olurdum. Güncel olarak Netgsm kullanıyorum ve çok memnunum. Türk Telekom'u pahalı bulup alternatif arayan arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hala düzelmedi gerçekten bizimle dalga mı geçiyorlar acaba?
Dün gece saat 1.52 gibi düzeldi (Vadedilen hızı gördüm)-Bugün gece saat 2 gibi düzeldi (Vadedilen hızı gördüm) - İstanbul Tuzla

Oldu parayı peşin alayım sonrasında 14 gün geçsin hizmeti keseyim. Güzel iş he herkese versinler böyle lisansı.
Bende biliyorum. BTK mailime dönüyor şikayet aç diye okuduğunu anlayabildin mi?

Ben Türk Telekom FTTH altyapı kullanıyorum ve bende de son birkaç gündür internet günün belli bölümlerinde 2-3 saat gittiği oluyor. Sadece Comnet ile alakalı olduğundan emin misiniz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…