Öncelike altyapının FTTH veya VDSL olması bir şeyi değiştirmez, bu altyapı sizi Türk Telekom veya Comnet POP'una götürür, POP'tan da Comnet'in Bahçelievler Tier 2 Verimerkezine bağlanırsınız. Buradan sonra veri iletimi tamamen Comnet tarafındadır. Evet yazıyı ilk ben yazdım, Comnet Yardımlaşma Telegram Grubu'nda paylaştım, DH'de de paylaştım ki insanları kurtarayım. Sorun her ne olursa olsun bireysel/işletmeci müşterilerini umursamayıp bir kere bile açıklama yapmamaları asıl sorun ve Comnet ilk zamandan beri böyle.Bu yorumu/tahmini bir başka forumda da okudum. Belki de orada da yazan sizsiniz...
Ama şikayetlere (yani şu son bir haftadaki) bakılırsa mağdurların hemen tamamında internet tamamen kesik. Ancak hizmetin VDSL mi, FTTH mı olduğunu ve nerede oturduklarını hemen kimse akıl edip söylememekte... Yani kısa süreli kesintiler, ya da belli saatlerde kesintiler değil ama sürekli kesintiler söz konusu. Hatta bazı mağdurlarda HGW ya da VDSL modemlerde internet LEDi yanıyor (yani yeşil renkte) ama çok yavaş da olsa (1-2 Mbps gibi) bir bağlantı dahi yok. Ayrıca "bağlantım var ama yurtdışına ulaşamıyorum; yurt içi sitelere bağlantıda sorunum yok..." diyene de rastlamadım.
BU başlıkta birkaç sayfa geriye gittim; diğer forumlarda okuduklarımla çoğu şey benzeşiyor ama burada zaman zaman kağnı hızıyla internet alanlar /DL olarak) var; diğer forumlarda o kadarı dahi çoğunlukla yok.
Bence de sorunun T.Telekom'la hiç ilgisi yok; sorun Comnet'den (ama Comnet'in iç sisteminden yani doanımından değil...) kaynaklanmakta ama acep (işin tam olarak gerçeği...) ne ola ki?
BTK'nın sitesinde belirli bir sayı üzerinde abonesi bulunmayan AİM / OİHM işletmecileri BTK'da listelenmiyor hocam.Öyle güzel sistemleri varki BTK'nın, Comnet hakkında şikayet dahi açamıyorsun. Bende BTK'ya mail gönderdim şikayet açamayınca. Bana diyorlarki ilgilenmemiz için BTK sitesinden şikayet aç diyorlar. BTK kendi sitesinden Comnet için şikayet açılamadığını bile bilmiyor! Yazık bu millete!
Şikayetlerinizii lütfen bu mail adresine yazın: destek@btkakademi.gov.tr
Son birkaç saattir durumu takip etmedim, hala düzelmediyse ekşisözlükte bir entry görmüştüm Türk Telekom'un Comnet ile olan VAE anlaşmalarını sonlandıracağına dair. Eğer bu da gerçekleşiyorsa Comnet önceden aksiyon alıp müşterilerini yıldırmaya çalışıyor demektir çünkü 14 günden sonra yapılan abonelik iptallerinde para iadesi gerçekleşmiyor.Hala düzelmedi gerçekten bizimle dalga mı geçiyorlar acaba?
Oldu parayı peşin alayım sonrasında 14 gün geçsin hizmeti keseyim. Güzel iş he herkese versinler böyle lisansı.Öncelike altyapının FTTH veya VDSL olması bir şeyi değiştirmez, bu altyapı sizi Türk Telekom veya Comnet POP'una götürür, POP'tan da Comnet'in Bahçelievler Tier 2 Verimerkezine bağlanırsınız. Buradan sonra veri iletimi tamamen Comnet tarafındadır. Evet yazıyı ilk ben yazdım, Comnet Yardımlaşma Telegram Grubu'nda paylaştım, DH'de de paylaştım ki insanları kurtarayım. Sorun her ne olursa olsun bireysel/işletmeci müşterilerini umursamayıp bir kere bile açıklama yapmamaları asıl sorun ve Comnet ilk zamandan beri böyle.
BTK'nın sitesinde belirli bir sayı üzerinde abonesi bulunmayan AİM / OİHM işletmecileri BTK'da listelenmiyor hocam.
Son birkaç saattir durumu takip etmedim, hala düzelmediyse ekşisözlükte bir entry görmüştüm Türk Telekom'un Comnet ile olan VAE anlaşmalarını sonlandıracağına dair. Eğer bu da gerçekleşiyorsa Comnet önceden aksiyon alıp müşterilerini yıldırmaya çalışıyor demektir çünkü 14 günden sonra yapılan abonelik iptallerinde para iadesi gerçekleşmiyor.
![]()
comnet
yakında tt vae sisteminden çıkacağı ile ilgili söylenti dolaşıyor sektörden bir çok ıss de noc larda görev almış bir arkadaşımdan öğrendim bu duyumu bir çok ıss ekibi birbirini tanır sonuçtaeksisozluk.com
Dün gece saat 1.52 gibi düzeldi (Vadedilen hızı gördüm)-Bugün gece saat 2 gibi düzeldi (Vadedilen hızı gördüm) - İstanbul TuzlaHala düzelmedi gerçekten bizimle dalga mı geçiyorlar acaba?
Oldu parayı peşin alayım sonrasında 14 gün geçsin hizmeti keseyim. Güzel iş he herkese versinler böyle lisansı.
Bende biliyorum. BTK mailime dönüyor şikayet aç diye okuduğunu anlayabildin mi?Öncelike altyapının FTTH veya VDSL olması bir şeyi değiştirmez, bu altyapı sizi Türk Telekom veya Comnet POP'una götürür, POP'tan da Comnet'in Bahçelievler Tier 2 Verimerkezine bağlanırsınız. Buradan sonra veri iletimi tamamen Comnet tarafındadır. Evet yazıyı ilk ben yazdım, Comnet Yardımlaşma Telegram Grubu'nda paylaştım, DH'de de paylaştım ki insanları kurtarayım. Sorun her ne olursa olsun bireysel/işletmeci müşterilerini umursamayıp bir kere bile açıklama yapmamaları asıl sorun ve Comnet ilk zamandan beri böyle.
BTK'nın sitesinde belirli bir sayı üzerinde abonesi bulunmayan AİM / OİHM işletmecileri BTK'da listelenmiyor hocam.
Son birkaç saattir durumu takip etmedim, hala düzelmediyse ekşisözlükte bir entry görmüştüm Türk Telekom'un Comnet ile olan VAE anlaşmalarını sonlandıracağına dair. Eğer bu da gerçekleşiyorsa Comnet önceden aksiyon alıp müşterilerini yıldırmaya çalışıyor demektir çünkü 14 günden sonra yapılan abonelik iptallerinde para iadesi gerçekleşmiyor.
![]()
comnet
yakında tt vae sisteminden çıkacağı ile ilgili söylenti dolaşıyor sektörden bir çok ıss de noc larda görev almış bir arkadaşımdan öğrendim bu duyumu bir çok ıss ekibi birbirini tanır sonuçtaeksisozluk.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.