Comnet arızası ne zaman düzelir?

Bu zamana kadar 1 defa kesinti yaşadım. Gece saat 2 gibi kesildi sabah 11-12 gibi düzeldi. Onun dışında kesinti yaşamadım. Müşteri hizmetleri ilgili davranıyor fakat bağlanmak bazen 15-20 dakika sürebiliyor. Fiyatı Haziran 2025'e kadar 299 TL.
Asla almam 31 ping ne dostum valorant falan oynayamazsın onunla :D

İs

Valorant'ta Dia'yım sorunsuz oynuyorum. Türk Telekom kullanırken 20 ping alıyordum burada 10 ping fazla ama etkilemiyor beni. Tercih sizin hocam Türk Telekom tabii ki daha iyi fakat fiyat pahalı. Fazla para vermek istemeyenler için iyi bir alternatif.

İstanbul içindeysen bu değerleri alman normal çünkü Valorant serverı İstanbul'da. Ben İzmir'de 3ms ile Valorant'ta 11 alıyorum. Bu da 3 kat gibi bir şey. Netgsm geçsem pingden oynayamam.

Sürem biterse tekrar Netspeed'e döneceğim gibi duruyor hem ilgililer hem fiyat performans o zaman zamlar çok gelmişti ama ne bilelim böyle bir firma olduğunu.

Biz 60 ping civarına şükrediyoruz keşke daha da düşük olsa diyoruz tabii normal karşılıyorum bende artık o civarda alsam aynı şekilde düşünürüm çünkü ücretin karşılığı bir hizmet kalite bekliyorsun belli bir standardın olmuş oluyor genel olarak çoğu şeyde böyle eskiden ADSL'den VDSL geçince ne kadar sevinmiştik şimdi de az geliyor fiber olsa diyoruz.

Bizde direkt altyapı yoktu darlaya darlaya mahalleye fiber çektirdik.

Biz 60 ping civarına şükrediyoruz keşke daha da düşük olsa diyoruz tabii normal karşılıyorum bende artık o civarda alsam aynı şekilde düşünürüm çünkü ücretin karşılığı bir hizmet kalite bekliyorsun belli bir standardın olmuş oluyor genel olarak çoğu şeyde böyle eskiden ADSL'den VDSL geçince ne kadar sevinmiştik şimdi de az geliyor fiber olsa diyoruz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı