Comnet arızası ne zaman düzelir?

Yeni nesil banka hortumlamaya maruz kaldık. 150 günüm içerde kaldı. Para kolay kazanılmıyor.comnetlileri Türk Telekom altyapısına alsınlar o zaman! Bizi niye mağdur ediyorlar bu şekilde! Ben mi verdim lisansı!

Haklısın dostum ama bu gidişle zor bir çiftlikbank olayı yaşanmasından korkuyorum şu durumda ki sanırım yaşadık. Bir de yeni 600 gün alanlar vardı (kampanya) yapmışlardı yeni.

o sırada btk yetkilileri
1733769513518.png

ülke ne güzel firma açıp tokatlayan tokatlayana :D

Neredeyse bir haftadır internetim yok ve bu insanların mağduriyetimi nasıl açıklıyorlar? Yıllık ödememi peşin yapmış olmama rağmen verdikleri hizmet tam anlamıyla rezalet! Aynı binada, aynı kablodan hizmet alan diğer ISS kullanıcıları sorunsuzca internete erişirken, Comnet beni tamamen internetsiz bıraktı. Üstelik ne telefonla ulaşabiliyorum, ne de destek kaydı oluşturabiliyorum. Bu nasıl bir sorumsuzluk? BTK ve Rekabet Kurumu bu tür haksızlıklar için neden var? Yasalar beni korumayacaksa, haklarımı kim savunacak? Dahası, eleştirileri kaldıramayıp lisans iptaliyle tehdit ediyorsunuz. Komik değil mi? Hizmet veremiyorsanız bunu kabul edin ve müşteriyi mağdur etmeyin. Paramla rezil oldum, Comnet gibi bir firma hayatımda görmedim!

Evet desene 2 güne o zaman haberi gelir comnet kurucusu ülkeden kaçtı diye. Yeni tosuncuk vakası, bunlara lisans verenlerde suç. Ne güzel dünya bende kurayım bir tane İSS 12 ay peşin kampanya yapayım sonra da gideyim(izahı olmayan şeyin mizahı olur). 330 gün var daha 1000 Mbps almıştım gitti desene. BTK desen AFK, şikayet dahi edemiyorsun.

Son düzenleme:
Evet 2 güne o zaman haberi gelir comnet kurucusu ülkeden kaçtı diye. Yeni tosuncuk vakası, bunlara lisans verenlerde suç. Ne güzel dünya bende kurayım bir tane İSS 12 ay peşin kampanya yapayım sonra da gideyim(izahı olmayan şeyin mizahı olur). 330 gün var daha 1000 Mbps almıştım gitti desene. BTK desen AFK, şikayet dahi edemiyorsun.
ankara@btk.gov.tr ve destek@btk.gov.tr ye e-posta gönderin.

Yani kimi kime şikayet edeceğiz ki realistik bakmak lazım. Üzücü ama gözlerinde bir değerimiz yok. Comnet zaten parayı cukkalayıp kaçtıysa biz kaybettiğimiz bir kaç bin tl ile kalacaz. Yetkililer de biz bir şey yapmadık bizde maduruz diyecekler, bir sürü muadili yaşandı. Olduysa olan oldu artık bunun olmasına izin verenler de aynı şekilde devam edecekler. Şansa yaşıyorsun, şansa hizmet alıyorsun, şansa barınıyorsun...

Son düzenleme:
Yani kimi kime şikayet edeceğiz ki realistik bakmak lazım. Üzücü ama gözlerinde bir değerimiz yok. Comnet zaten parayı cukkalayıp kaçtıysa biz kaybettiğimiz bir kaç bin tl ile kalacaz. Yetkililer de biz bir şey yapmadık bizde maduruz diyecekler, bir sürü muadili yaşandı. Olduysa olan oldu artık bunun olmasına izin verenler de aynı şekilde mevkilerini korumaya devam edecekler. Şansa yaşıyorsun, şansa hizmet alıyorsun, şansa barınıyorsun...
Kimi kimeyi görünce midem bulandı. Yazık valla bu millete! Bunlar senelik para alıyorsa bunun garantisi BTK'dır. BTK niye var!?

Yani kimi kime şikayet edeceğiz ki realistik bakmak lazım. Üzücü ama gözlerinde bir değerimiz yok. Comnet zaten parayı cukkalayıp kaçtıysa biz kaybettiğimiz bir kaç bin tl ile kalacaz. Yetkililer de biz bir şey yapmadık bizde maduruz diyecekler, bir sürü muadili yaşandı. Olduysa olan oldu artık bunun olmasına izin verenler de aynı şekilde mevkilerini korumaya devam edecekler. Şansa yaşıyorsun, şansa hizmet alıyorsun, şansa barınıyorsun...
Sanırım 10-11k lık bir zararın var gecmis olsun artık beklemekten baska şansın yok gibi dostum

1733770526460.png

Btk'da comnet daha yok aylar önce bakmıştım yine yoktu turktelekom üzerinden açarsanızda şikayet iptal oluyor bakmıyolar.

Eki Görüntüle 2370873

Btk'da comnet daha yok aylar önce bakmıştım yine yoktu turktelekom üzerinden açarsanızda şikayet iptal oluyor bakmıyolar.
ankara@btk.gov.tr ye şikayetimi yolladım. Orası diyorki BTK sitesinden şikayet açın diyor! Fakat onlarda bilmiyor heralde BTK sitesinden şikayet açılamadığını! Çok garip bir ülkedeyiz. Lisans veriyorsun ama lisans verdiğin yere şikayet açtırmıyorsun!

Zaten şikayet açsanızda sizin adınıza sizin isminizle şirkete şikayeti yollamaktan başka bir şey yapmıyor! Bunu ben destek kaydı açarakta yapabilirim zaten! Tüketici böyle kollanmazki!

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı