Comnet artık toptan hizmet mi sunuyor?

ozcelikcode

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel i5-12500H, GTX1650, 512GB Samsung SSD, Arch Linux
Arkadaşlar Comnet kullanan birisi olarak 1 haftadan beri kerkeste olduğu gibi bende de internetim gitmişti. Gelişmeleri takip ediyordum zaten. En sonunda da Comnet SMS gönderdi. TurkNet ile iş birliği yaptığını söylemekte. 2 ay ücretsiz internet verecekmiş.comnet'in ana sayfasına baktım ve artık toptan internet hizmeti sunuyorlar sanırım. TurkNet'e geçmeyi düşünmüyorum. İptal sonrası para iadesi yapılacağından bahsediliyor. İyi ve uygun fiyatlı internet hizmeti sunan bir sağlayıcı varsa belirtmekten çekinmeyin. Önerilere açığım.

1733926169839.png

Arkadaşlar Comnet kullanan birisi olarak 1 haftadan beri kerkeste olduğu gibi bende de internetim gitmişti. Gelişmeleri takip ediyordum zaten. En sonunda da Comnet SMS gönderdi. TurkNet ile iş birliği yaptığını söylemekte. 2 ay ücretsiz internet verecekmiş.comnet'in ana sayfasına baktım ve artık toptan internet hizmeti sunuyorlar sanırım. TurkNet'e geçmeyi düşünmüyorum. İptal sonrası para iadesi yapılacağından bahsediliyor. İyi ve uygun fiyatlı internet hizmeti sunan bir sağlayıcı varsa belirtmekten çekinmeyin. Önerilere açığım.

Eki Görüntüle 2371988
Ben de diyorum ki neden 2-3 hafta önce başvuru için aradığımda "hıhım, falağn, eveğğğt" tarzında yayvan yayvan konuşan müşteri temsilcileri var. Meğerse müşteri almamakmış amaçları :D

SMS Sonrası artık firma değişikliği zorunlu olduğu için Türk Telekom'a çevrim içi başvuru yaptım. TürkNet ile antlaşma imzalamışlar ancak TürkNet'ten, Comnet'e geçiş yaptığım için Türk Telekom'a başvurdum.

TürkNet'ten, Comnet'e geçiş sebebi ise, zamanla yükselen ping değeriydi. Zamanında demişlerdi ki, "bölgesel kaynaklı sorun", sonra "ping değeriniz normal" ve "kullandığınız ping değeri, internet gezintileri için iyidir, fark etmezsiniz". Bir de akıl almıştım. Bir hafta önce kullandığım ping değerinin iki katı olmuş ve bana "normal" diyor. Altyapı sahibi kim ise, en iyisi ondan almakmış.

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 2371988

İptal sonrası para iadesi işlemi nasıl olacak? Duyuruda modem ve CNT cihazını geri istiyorlar ama kalan günlerin ücreti ile verdiğimiz modem ve CNT'nin parasını iade edecekler mi? Bunlar hakkında bilgisi olan birisi beni aydınlatabilirse sevinirim.

İptal sonrası para iadesi işlemi nasıl olacak? Duyuruda modem ve CNT cihazını geri istiyorlar ama kalan günlerin ücreti ile verdiğimiz modem ve CNT'nin parasını iade edecekler mi? Bunlar hakkında bilgisi olan birisi beni aydınlatabilirse sevinirim.

Ödeme yaptığınız kredi kartına iade gerçekleştirilecek ancak tüm müşteriler için iade yapılacağı için ya bunun için bir 'script' yazılması gerekiyor ya da el ile teker teker gerçekleştirilir ise oldukça uzun bir zaman alabilir. Şahsi görüşüm; para iadesi hesabıma geçmediği sürece, ONT ve router cihazını göndermeyeceğim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı