Ataberk Karakaş
Megapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
Asus Z690P
İntel İ7 12900K
CORSAIR 32GB (4x8GB) RGB Pro
MSI MPG A850GF 850W +80 Gold
PF360
Samsung 250GB 960 EVO/
Sandisk Plus 1 TB /
1 TB 7200 RPM
Asus Rog Strix RTX 3080
Phanteks P500A RGB
Asus VG248QE 24” 144hz 1ms
Asus VG259QM 280hz
- Meslek
- Aşcı
Arkadaşlar fikriniz olması açısından ve mağdur olmamanız için bu yazıyı yazıyorum. Millenicom'dan Comnet'e geçiş sürecimden başlıyorum. Sabah saat 9 gibi geçiş talebimi internet sitesi üzerinden oluşturdum ve 400 TL ön ödemesini yaptım. Site üzerinden gelen bilgiler dahilinde sözleşmenin fotoğrafını Comnet sitesine yükledim ve ıslak imzalı sözleşmeyi de Comnet'e gönderici ödemeli kargoladım. Aynı gün kimse aramayınca destek talebi oluşturup bilgi almak için aranmak istediğimi belirttim. 2 saat sonra aranıp geçiş işlemleri için beklememi söylediler. 1 gün sonra geçişim onaylandı ve bana SMS yolu ile kullanıcı adı parola attılar. Modem kurulumu yapıyorum internet gelmiyor. Bilgi almak için arasanız ulaşamıyorsunuz. Destek oluşturdum talebime 1 gün sonra cevap verdiler. Kurulum yaparken. Vlan ID diye bir yer varmış bazen onu da seçmek ve ayarını yapmak gerekiyormuş bunu da YouTuber arkadaşın birisi söyleyip yardımcı oluyor 28 yaşındayım hayatımda yaşadığım en kötü ISS buydu galiba. Her türlü paket loss ping sorunu mevcut. Destek talebi oluşturdum sorun donanımsal bizde problem yok deyip geçiştiriyorlar. Halbuki diğer kullandığım ISS'de bir gün öncesine kadar problem yoktu.
Kısacası Comnet'ten bence uzak durmalısınız.
Kısacası Comnet'ten bence uzak durmalısınız.