Comnet hizmetim birden kesildi

tahablbn

Centipat
Katılım
3 Şubat 2021
Mesajlar
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Cuma günü Comnet Facebook grubunda internetim ile ilgili yaşadığım sorunu anlattım ve firma sahibi bana beğenmiyorsam firma değiştirmem gerektiğini söyledi. Ben de 80-90 gün sürem var bitince değiştireceğim ama o zamana kadar bu sorun düzeltilirse değiştirmem bu sorun haricinde çok memnunum neden çözüm odaklı değilsiniz? Dedim kendileri bana 'sorunlu internet kullanmanız içimize sinmez sizin paranızı iade edelim çözüm odaklı firmalara yönelin' diyerek hizmetimi birden iptal etti sadece hizmetimi iptal ederek beni mağdur etmedi üstüne hazır bağlı internetim iptal olduğu için şu anda geçmeye çalıştığım firmanın bağlantısının sağlanabilmesi için TT ekibinin gelip yeniden kurulum yapması gerekiyor. Kısacası şahsi düşüncem eleştiri kaldıramayan bir insan olacak sanırım ki Şikayetvar üzerinde birçok böyle şikayet mevcut.
 
Durduk yere hattı iptal edilen ilk kişi değilsiniz son kişide olmayacaksınız. Canınızı sıkmayın bu ve buna benzer firmalara da bir daha bulaşmayın. İlk tercihiniz Turknet veya Netspeed olsun. Müşteri hizmetleri ile görüşürken bile kalite farkını anlayabilirsiniz.
 
Durduk yere hattı iptal edilen ilk kişi değilsiniz son kişide olmayacaksınız. Canınızı sıkmayın bu ve buna benzer firmalara da bir daha bulaşmayın. İlk tercihiniz TurkNet veya Netspeed olsun. Müşteri hizmetleri ile görüşürken bile kalite farkını anlayabilirsiniz.

Şu anda Netspeed Fiber 200 paketini kullanıyorum şimdilik memnunum umarım bir sorun yaşamam.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı