Comnet internet başvuru sürecim

@Mylm DSLAM kilidi sadece sizi kapsamıyor, tüm saha dolabını kapsıyor, en kötü ihtimalle içinde bulunan 1 DSLAM'ı kapsar.

DSLAM kildinin devreme girmesi için 97 Mbps'de yeterlidir çünkü olayın hızla değil DSLAM'a düşen yük ile alakası var.

Siz kapasitesine yaklaşırsanız ve gerekli soğutmayı sağlamazsanız kendini koruma amaçlı limitlere takılırsınız. Kabinlerin her tarafında fan takılacak yer var fakat 2 taneden fazla takıldığını görmedim. O kilit elinde sonunda denk geliyor ama 6 ay sonra ama 2 yıl sonra...

4 Yıllık olduğu halde hala geçirmeye çalışıyor.
Hocam Ben 2010'dan beri Türk Telekom kullanıyorum. Hiçbir kesinti ve ping sorunu yaşamadım ama farklı bir ISS ile daha hızlı bir internet almak istiyorum. Yeni evimde gigabit internet alabiliyorum Superonline'dan. Önümüzdeki yaz taşınacağım. Comnet karşıma çıktı ama alır mıyım belirsiz.

Arkadaşlar garip olay var toplanın ama kimseye söylemeyin. Statik IP alınca hizmet sürem 2 katı oldu sanırım yanlışlıkla 1 ay süre ekledi sistem, sadece statik IP hizmetinin ücreti çekildi bu arada. Aman kimse duymasın 2 ay sonra kaçıyorum Millenicom'a.

Kötü CGN havuzu vs statik IP olmuş. Hala dalgalanma devam ediyor mu?

Evet ediyor. 15 TL'ye beleş 1 ay.

1608663595395.png

Arkadaşlar garip olay var toplanın ama kimseye söylemeyin. Statik IP alınca hizmet sürem 2 katı oldu sanırım yanlışlıkla 1 ay süre ekledi sistem, sadece statik IP hizmetinin ücreti çekildi bu arada. Aman kimse duymasın 2 ay sonra kaçıyorum Millenicom'a.
Ben geçmeyi düşünüyordum. Bu bahsettiklerinizden sonra geçmemeli miyim?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı