Comnet internet başvuru sürecim

Ama dalgalanma devam ediyor.
Download dalgalanması devam ediyor ama düzelebilir. Ben 2 gündür her speedtestte 88-93 arası alıyorum. Bence biraz süre vermek iyi olabilir. Zaten 61 gün olmuş :) . Şimdilik biraz yeni olduğuna veriyorum bende. Eğer ki kaç senelik firma olsaydı bende gözünün yaşına bakmazdım ama baya hızlı gelişiyor. Benim her geçen gün pinglerim düştüğü için ben şimdilik ümitliyim.
Ben TT statik ıp'de Steam sunucusunda 30-31 ms alıyordum.
TT'de bende 32ms alıyordum orası öyle. Ama TT kaç senelik firma hocam. Bu biraz daha yeni bir firma ben ona veriyorum. Bu arada bu kadar yeni olup ben bu kadar iyi ping sağlayan bir firma olabileceğini düşünmüyorum. Bence hızlı gelişiyor. 2 ay içerisinde çok şey değişecektir. Ben o yüzden ümitliyim ama değişmezse bende çıkacağım zaten. Kablonet'i planlıyorum. Sorun olursa KabloNet deneyeceğim.

TT'de bende 32ms alıyordum orası öyle. Ama TT kaç senelik firma hocam. Bu biraz daha yeni bir firma ben ona veriyorum. Bu arada bu kadar yeni olup ben bu kadar iyi ping sağlayan bir firma olabileceğini düşünmüyorum. Bence hızlı gelişiyor. 2 ay içerisinde çok şey değişecektir. Ben o yüzden ümitliyim ama değişmezse bende çıkacağım zaten. Kablonet'i planlıyorum. Sorun olursa KabloNet deneyeceğim.

Ben de öyle yapayım en iyisi.

Steam'de indirmede neredeyse sorun yok. Aynı zamanda evde interneti kullananlar da var. Bu dalgalanma şimdi var mı yok mu kararsız kaldım.

1608666371184.png

Aman bizim müdürlük görmesin sonra sorun yok der. Sorun olduğunu bilıyorlar ama düzeltmemeye yemin etmişler. Bari mağduriyeti gider o da yok. Ücretsiz statik IP ver yine tamam derim. Onlar napıyor umrumuzda değil. Network amiri kabul etti sorun olduğu.
Hocam, siz zaten internete aşırı takmış birisiniz. Gerçekleri göremiyorsunuz. Kusura bakmayın ama en kaliteli çıkışları TT sunuyor. En kaliteli cihazlar gene TT'nin omurgasında.

Bunlar TT'yi kaliteli bir firma yapmaz ama gerçekler böyle...

Hocam, siz zaten internete aşırı takmış birisiniz. Gerçekleri göremiyorsunuz. Kusura bakmayın ama en kaliteli çıkışları TT sunuyor. En kaliteli cihazlar gene TT'nin omurgasında.

Bunlar TT'yi kaliteli bir firma yapmaz ama gerçekler böyle...
Biraz tekelleşme desek ona? Devlet desteği işin içerisinde.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı