Bu arada benim hızımın dalgası da epey azaldı. Pinglerde yükselmiyor yani Jitter'de gitti bende. Benim dalgalanma çok azaldı.
R6'da pingin yükseldi mi? Bende TT'de 43'den 60'lara çıktı inmiyor günlerdir.
Bu arada benim hızımın dalgası da epey azaldı. Pinglerde yükselmiyor yani Jitter'de gitti bende. Benim dalgalanma çok azaldı.
2ms arttı değerli hocam. 51ms alıyorum. Arada scoreboard'da 37-39 görüyorum. Lobide 49-51ms arası veriyor değerli hocam.R6'da pingin yükseldi mi? Bende TT'de 43'den 60'lara çıktı inmiyor günlerdir.
Tortue değerli hocam bu sorunu olur da benden daha erken bir zamanda çözerseniz nasıl çözüme kavuşturduğunuzu inanılmaz merak ediyorum. Bu durumu bende arada yaşıyorum. Zaten download sorunu olmasa yine tercih edilebilir bir İSS. Ancak bu durum yüzünden şu an çok ciddi anlamda şikayetler oluyor. Yakında firmanın bu işi halletmesi lazım. Benimde 2 ay süre kaldı. Eğer ki düzelmezse sanırım bende çıkacağım. Umarım düzeltirler. Benim istediğim böyle hızımızı sonuna kadar aldığımız pingi de güzel olan bir hizmet yani. Zor olmasa gerek. Umarım düzeltirler. Sizin adınıza çok üzgünüm.@Patrixcs Dalgalanma devam ediyor hemde bu sefer daha fazla. 20-30'lara kadar düşüyor.
Epic Games'ten oyun indiriyorum;
Eki Görüntüle 797473
Hızdan şikayetçi olduğumu telefonda belirttim, direkt yükseltme yapabiliriz ama kopma olursa anında arızaya düşer ve bu sefer kayıt açmak zorunda kalırsınız dedi. Tamam siz hızımı yükseltin dedim ve aktif kaydımdan dolayı (iş emri) hızımı yükseltmedi, TT'den yanıt bekliyorlarmış. Bakalım hızım yükselecek mi yoksa böyle saçma sapan dalgalı hızla devam mı edeceğim.
Kablosuz özelliği kapalı ve CAT-6 ile gerçekleştiriyorum testi. 45 Mbps bile göremiyorum şu anda.
Eki Görüntüle 797479
Eki Görüntüle 797482
Farklı sunucu seçtim;
Eki Görüntüle 797484
Demek ki statik IP olmasa ben bir 10 Mbps alırım;
Eki Görüntüle 797490
Rezillik...
Eki Görüntüle 797501
Tortue değerli hocam bu sorunu olur da benden daha erken bir zamanda çözerseniz nasıl çözüme kavuşturduğunuzu inanılmaz merak ediyorum. Bu durumu bende arada yaşıyorum. Zaten download sorunu olmasa yine tercih edilebilir bir İSS. Ancak bu durum yüzünden şu an çok ciddi anlamda şikayetler oluyor. Yakında firmanın bu işi halletmesi lazım. Benimde 2 ay süre kaldı. Eğer ki düzelmezse sanırım bende çıkacağım. Umarım düzeltirler. Benim istediğim böyle hızımızı sonuna kadar aldığımız pingi de güzel olan bir hizmet yani. Zor olmasa gerek. Umarım düzeltirler. Sizin adınıza çok üzgünüm.
Statik IP desiniz. CGNAT'da olsa Çift Nat'dan dolayı olabilir diyicektim ama statiktesiniz. NAT ve Upnp açık mı diye soracağım ama aptallık olur sanırım. Elbette açık olmalı. Bence internet bağlantısını modem üzerinden kesin yeniden bağlanın. Sorun düzelecektir diye düşünüyorum.CS:GO gireyim dedim maç bulamıyor. Şimdi destek talebi açıp bu test sonuçlarını atıcam. Cihazlarıma suç bulmayı bıraksınlar yoksa 1-2 ay sonra kaçıyorum.
Bence internet bağlantısını modem üzerinden kesin yeniden bağlanın.
Bilgisayarınızı yeniden başlatın değerli hocam. Başka bir fikir düşünüyorum şu an. Tahmini Maç bulma süresi yazıyorsa sizi sıraya almış demektir. Tahmini maç bulma süresi yazıyor mu?Defalarca denedim. Bana mısın demiyor.
Bilgisayarınızı yeniden başlatın değerli hocam. Başka bir fikir düşünüyorum şu an. Tahmini maç bulma süresi yazıyorsa sizi sıraya almış demektir. Tahmini maç bulma süresi yazıyor mu?
Değerli hocam şu sitede CS:GO sunucu durumları yazıyor. Vienna için high yazıyor ve birkaç defa problem olmuş yakın saat diliminde sanırım.Defalarca denedim. Bana mısın demiyor.
Yok ben yanlış yere bakmışım. Vienna'da sorun yok gibi gözüküyor.Değerli hocam şu sitede CS:GO sunucu durumları yazıyor. Vienna için high yazıyor ve birkaç defa problem olmuş yakın saat diliminde sanırım.
Steam Status · Is Steam Down?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.