Evet hocam
@Tortue hocamın memnun olmadığı zamanlarda ben de memnun değildim. Sonrasında memnuniyetim arttı. Özetle
@Tortue hocamın memnun olmadığı zamanda bende memnun değildim ama şu an öyle download ve ping problemleri yok. Şu an epey düzgün ve stabil. Akşamları hız düşüşü oluyordu önceden bir de nadiren. Artık o da yok.
Eki Görüntüle 860641
Bugün 19:52'de yaptığım test. Açıkcası ilk zamanlar gerçekten bu kadar iyi değildi giderek düzeldi. Hatta ben geçen ay aboneliği sonlandıracaktım. Sonlandırmaya birkaç gün kala birden download falan hepsi birden güzelleşti. Ondan sonra tekrar devam ettim. Şimdi birazdan da comnet desteğe bir mesah göndereceğim. Nokta iyileştirmeleri yapıyorlar şu an. "tr.leagueoflegends.com" adresine trace atıyorum önceden 10-14ms derdi. Bugün 45 veriyor. Önceden kendi noktası ve TurkNet noktasıyla bağlardı şimdi ise Türk Telekom noktalarını kullanıyor. Geçmişte bir defa daha olmuştu aynı durum. 1 hafta sonta düzeltmişlerdi. Galiba yine nokta iyileştirme yapacaklar. Bende bu nokta iyileştirmeleriyle ilgili bilgi almak için yazmayı planlıyorum birazdan. Belki yazarım. Gerçekten çalışma mı söz konusu diye.